Violenţe la protestul revoluţionarilor din Piaţa Victoriei din Capitală. Câteva sute de revoluţionari s-au adunat, marţi, în faţa Guvernului, pentru a cere anularea legii prin care le sunt retrase indemnizaţiile. Pentru a ieşi din perimetrul impus pentru miting, protestatarii au încercat să rupă cordonul de ordine, îmbrâncindu-se cu jandarmii, care au fost nevoiţi să intervină pentru restabilirea ordinii.

Manifestanţii, aproximativ 400, potrivit forţelor de ordine, poartă steaguri tricolore şi bannere cu mesaje precum “Ne cerem scuze că nu am murit în 1989!” sau “Noi cu mândria, voi cu hoţia”. Potrivit Mediafax, revoluţionarii cer schimbarea Guvernului, dar şi a preşedintelui Traian Băsescu, invocând probleme din ţară şi sărăcia. Ei reclamă că guvernanţii “au distrus ţara”, “le-au tăiat salariile profesorilor”, dovedindu-se a fi “cea mai proastă guvernare”.

Revoluţionarii protestează şi astăzi în faţa Guvernului, după ce ieri manifestaţia organizată de ei nu a adus niciun rezultat concret. La protest sunt prezenţi reprezentanţi ai mai multor asociaţii de revoluţionari din ţară.
Un al protest violent al revoluţionarilor a avut loc pe 7 decembrie. Atunci, manifestanţii au susţinut că forţele de ordine au utilizat gaze lacriomogene în timpul altercaţiilor.