Oamenii spun că de mai mult timp se confruntă cu problemele punctate şi de preşedintele Sindicatului „Speranţa“. Ei cer condiţii de muncă mai bune şi recunoaşterea bolilor profesionale. Muncitorii de la Pirelli spun că nu vor renunţa la protest până ce nu le vor fi soluţionate toate cererile.

*

„Am ieşit încă de la opt de dimineaţă. Susţin ceea ce susţine şi Dragoş Stanciu pentru că şi eu ca şi el sunt muncitor în fabrica asta. Şi ca şi toată lumea de aici, vrem un trai mai bun, un salariu mai bun, vrem să fim şi noi respectaţi ca muncitori. Să ni se recunoască bolile şi nouă”, spune Viorel Lascu, unul dintre protestatari.

*

Aflat în cea de a patra zi de grevă a foamei, Dragoş Stanciu spune că nu va renunţa la protest până când nu i se vor soluţiona toate cererile. El este sigur de faptul că şi mai mulţi colegi i se vor alătura.

*

Printre muncitori circulă zvonul că de protestul lor s-a auzit chiar în Italia, la Milano, unde este sediul central al companiei, iar un reprezentant de acolo al companiei ar urma să ajungă la Slatina.
*



Sursa: gazetanoua.ro