Protestul de la Pirelli ia amploare. Conducerea companiei face presiuni asupra grevistului


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Protestul de la Pirelli ia amploare. Conducerea companiei face presiuni asupra grevistului

    UPDATE. Reprezentanţi ai firmei de pază din cadrul Pirelli au încercat să-l determine pe Dragoş Stanciu să renunţe la protest. În timpul în care grevistul se afla la Spitalul Judeţean pentru investigaţii amănunţite, apropiaţii săi au fost ameninţaţi să dea jos pancardele cu însemnele „GREVA FOAMEI“ şi să mute autoturismul pe care acestea erau afişate. Discuţia pe care Stanciu a avut-o cu conducerea companiei producătoare de anvelope n-a avut nicun rezultat, şefii Pirelli încercând în repetate rânduri să devieze de la subiect.


    În jur de 200 de angajaţi ai Pirelli Slatina s-au solidarizat cu Dragoş Stanciu, sindicalistul care a intrat vineri în greva foamei, şi protestează încă de la primele ore la dimineţii pe platforma din faţa fabricii.

    Oamenii spun că de mai mult timp se confruntă cu problemele punctate şi de preşedintele Sindicatului „Speranţa“. Ei cer condiţii de muncă mai bune şi recunoaşterea bolilor profesionale. Muncitorii de la Pirelli spun că nu vor renunţa la protest până ce nu le vor fi soluţionate toate cererile.

    „Am ieşit încă de la opt de dimineaţă. Susţin ceea ce susţine şi Dragoş Stanciu pentru că şi eu ca şi el sunt muncitor în fabrica asta. Şi ca şi toată lumea de aici, vrem un trai mai bun, un salariu mai bun, vrem să fim şi noi respectaţi ca muncitori. Să ni se recunoască bolile şi nouă”, spune Viorel Lascu, unul dintre protestatari.

    Aflat în cea de a patra zi de grevă a foamei, Dragoş Stanciu spune că nu va renunţa la protest până când nu i se vor soluţiona toate cererile. El este sigur de faptul că şi mai mulţi colegi i se vor alătura.

    Printre muncitori circulă zvonul că de protestul lor s-a auzit chiar în Italia, la Milano, unde este sediul central al companiei, iar un reprezentant de acolo al companiei ar urma să ajungă la Slatina.


    Protestul de la Pirelli ia amploare. Conducerea companiei face presiuni asupra grevistului Fisiere atasate download.jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: