Racheti arestati la Severin


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Racheti arestati la Severin

    Emilian Ştefan, zis Emil de la Viena, în vârstă de 53 de ani (suspect de infracţiuni cu violenţă), antrenorul personal de karate al lui Nuţu Cămătaru, fiica sa, Sabrina Ştefan, de 23 de ani, şi “locotenentul” acestuia, Mugurel Constantin, de 34 de ani (suspect de infracţiuni de natură judiciară), au fost reţinuţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat, având drept scop obţinerea unor sume considerabile de bani, prin ameninţare şi exercitarea de violenţe asupra părţilor vătămate.

    Cele trei persoane cu domiciliul în Bucureşti, suspectate că sunt implicate în activităţi de cămătărie şi şantaj pe raza capitalei, au fost oprite în trafic în timp ce se deplasau cu un autoturism, în data de 18 martie a. c., pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin. La volanul maşinii se afla Sabrina Ştefan (cetăţean austriac, având reşedinţa în Bucureşti), asupra căreia, fiindu-i făcut un control corporal de către o poliţistă, în sutien, au fost găsiţi 7.150 de euro, 4.500 de lei, o brăţară din zale cu inimioară şi mai multe bijuterii, de aproximativ 200 grame, din aur.

    În poşeta tinerei erau o carte de identitate falsă, pe numele Emilian Ştefan, şi un paşaport austriac în alb. În faţa dreaptă a autoturismului, se afla Emilian Ştefan, iar în portiera de lângă el s-a găsit o sabie cu lama de aproximativ 40 de centimetri şi un box. Pe bancheta din spate se afla Mugurel Constantin, care, în buzunarul interior de la geacă, avea un pistol marca Star, calibru 6,35, cu glonţ pe ţeavă şi încă patru gloanţe în încărcător, iar în buzunarul scaunului din faţa acestuia mai era încă un glonţ letal.

    Un întreg arsenal de arme albe

    Extinzând verificările, ofiţerii de la Combaterea Crimei Organizate au mai descoperit asupra acestora un document de călătorie în alb, inscripţionat Reisedokument Travel Document Titre De Voyage (paşaport), o diplomă de absolvire a învăţământului obligatoriu de 10 ani, un certificat de calificare, o diplomă eliberată de Muzeul Câmpulung, judeţul Argeş, un abţibild inscripţionat pe fond albastru “Poliţia”, două fişe din baza de date a Poliţiei pentru evidenţa populaţiei, pe numele a două persoane, copia unei file CEC refuzate de bancă din lipsă de disponibil, o copie filă CEC, două tăbliţe cu numere de înmatriculare auto provizorii, cu numărul BH 035633, o pereche de cătuşe metalice, nichelate, cu două chei, şase cartele telefonice reîncărcabile Cosmote, în ambalaj original, nedesigilate, o pereche de mănuşi negre cu plumb, o pereche de mănuşi negre de antrenament, un briceag cu lame de aproximativ 10 cm şi mâner de culoare maro, un briceag cu lama de 10 cm şi mâner maro cu argintiu, un baston telescopic metalic, din trei elemente, de culoare neagră, un ciocan cu coada de men, inscripţionat Toyatools, două ciocane metalice de dulgher, de câte 600 de grame, două săpăligi cu furca forjată, de 0,4 kg, o lopată metalică, având coadă de lemn de aproximativ un metru.

    Sâmbătă, suspecţii au fost prezentaţi Tribunalului Mehedinţi, magistraţii hotărând arestarea preventivă pentru 29 de zile în cazul celor doi bărbaţi şi judecarea în stare de libertate a tinerei.

    Şase victime identificate

    Oamenii legii au identificat şase victime care, sub pretextul recuperării unor datorii inexistente, au fost lipsite de libertate şi agresate de suspecţi şi deposedate în acest mod de diverse sume de bani. Surse judiciare susţin că sunt mult mai multe victime, însă le este teamă de Emilian Ştefan, senseiul lui Ion Balin (zis Nuţu Cămătaru, care a executat şase ani de detenţie pentru fapte cu violenţă şi crimă organizată), care nu are cetăţenie, fiind apatrid. Una dintre victime a fost ameninţată cu un pistol şi cu cuţitele şi bătută de către inculpaţi, fiind determinată să le plătească acestora suma de 40.000 de euro. Modalitatea extrem de violentă în care acţionau cei trei a generat în rândul altor victime un sentiment profund de teamă, determinându-le să nu facă plângere penală împotriva acestora. Emilian Ştefan forţa oamenii să plătească sume importante, deşi nu le datorau. Victimele erau duse în pădure, unde erau puse să-şi sape groapa. Mai mult, agresorii le striveau degetele cu ciocanul sau le rupeau mâinile, tacticile lor determinând victimele să le dea tot ce doreau, susţin
    surse judiciare.


    Sursa: editie.ro
    Racheti arestati la Severin Fisiere atasate download.jpg   download (1).jpg  

  2. #2
    Moderator Robertzel_cvf's Avatar Robertzel_cvf are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-04-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    3,026
    Mesaje bazar
    3044
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    16226
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:


    Ce nu aveau astea in masina.....Oare o sa depuna cnv plangere impotriva lor??
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Fan Stiinta Krypt0n's Avatar Krypt0n este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Krypt0n este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Krypt0n este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Krypt0n este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Krypt0n este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Krypt0n este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Krypt0n este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Krypt0n este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Krypt0n este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Krypt0n este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Krypt0n este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    24-09-2006
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    1,703
    Mesaje bazar
    1543
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    3576
    Puncte CF
    50.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Robertzel_cvf Vezi mesajele


    Ce nu aveau astea in masina.....Oare o sa depuna cnv plangere impotriva lor??
    Peste 1 luna o sa fie liberi iar... F**K Romania!

  4. #4
    Moderator Robertzel_cvf's Avatar Robertzel_cvf are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-04-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    3,026
    Mesaje bazar
    3044
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    16226
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Krypt0n Vezi mesajele
    Peste 1 luna o sa fie liberi iar... F**K Romania!
    E mult o luna....

  5. #5
    0-day Member Caruntu1991's Avatar Caruntu1991 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    22-03-2011
    Locaţie
    Slatina
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    8
    Mesaje bazar
    81
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4
    Puncte CF
    0.0
    Romania o tara de ....... ! Mi sa luat ma jur de tara asta, si degeaba le sare lumea in cap ca tot ce stiu fac cei de sus.......
    Tara asta se separa in doua grupulete : Bogati bogati si saraci
    Ne trateaza exact cum in Palatu Parlamentului ar fii numai oameni educati si cu minte iar in afara gardul exista o jungla

  6. #6
    Banned s_ki_pp_er's Avatar s_ki_pp_er are ceva special... s_ki_pp_er are ceva special...
    Data de inscriere
    14-12-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    240
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    100
    Puncte CF
    0.0
    nu cred ca ii prinde aprilie in arest ....
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: