Realitatea tv - otrava sau ciocolata?


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Realitatea tv - otrava sau ciocolata?

    Traian Băsescu este tiribomba în persoană. Nimeni nu găseşte un leac la salturile sale printre reguli de logică, de obraz sau printre principii morale. Mai zilele trecute ne spunea despre războiul care trebuie dus cu adversarii progresului şi cu televiziunile de ştiri.

    De fapt, cu cele două, Realitatea TV şi Antena 3. De aproape patru ani, Traian Băsescu se joacă de-a războiul cu fantomele. Iar cele două staţii de televiziune au fost transformate într-un soi de mori de vânt ale cavalerului cu nenumărate vedenii. Probabil că experienţele sale de marinar pe un mare vapor l-au obişnuit să zică repede ce se vede la orizont. Şi să mobilizeze echipajul, ameninţând fie cu o sirenă, fie cu Fata Morgana. Ce contează că sirenele nu umblă pe nisip şi nici Fata Morgana pe mare! Important este să dai o denumire oricărei vedenii, oricărui duşman închipuit, oricărei spaime.

    Cu o asemenea practică a iluziilor de pe mare, preşedintele a încercat (şi în mare parte a reuşit) să facă dintr-o importantă parte din populaţia României un soi de oaste mobilizată săptămânal împotriva Antenei 3 sau a Realităţii TV. Chiar şi marele scandal al TVA-ului pe drepturi de autor tot de la această oftică marinărească vine. Absolut spectaculos este felul în care Traian Băsescu foloseşte seara ce înjură la prânz. Şi gustă cu plăcere ce scuipă cu scârbă.

    Mobilizează partidul şi slugărimea împotriva duhului necurat din cele două posturi, şi apoi dă telefon la acestea ca un nevorbit care sună la numerele fierbinţi. Ba de multe ori a încercat să cucerească adepţi în chiar aceste televiziuni. Nu am dovezi în legătură cu preţul. Dar Traian Băsescu a folosit toate mijloacele pentru a avea o voce şi un minim acces chiar şi în cele două canale de ştiri.

    Şi a folosit toate trucurile pentru a convinge telespectatorii că nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase. Ba că îl primeşte pe Emil Hurezeanu pentru personalitatea sa, nu ca reprezentant al postului, ba că Turcescu e ciocolată pură şi n-are legătură cu veninul postului, ba că el nu vrea, dar i se solicită. Traian Băsescu n-are nicio problemă să înjure pe oricine şi să se folosească mai apoi de acesta câtă vreme mai foloseşte o limbă de mătase. Aşadar, iată-l ca un Alain Delon fără păr, vizitat acasă de marea lui dragoste, Realitatea TV. Dramoletă portuară în toată legea! Dacă poate ciupi o cucoană, un vot sau o bezea, Traian Băsescu e gata să stea cu limba scoasă lângă intrarea în Poştă!


    Sursa: editie.ro

  2. #2
    Newcomer tudor21 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    17-02-2010
    Sex
    M
    Mesaje
    16
    Mesaje bazar
    17
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    subscriu ..
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Senior Member marians65's Avatar marians65 are ceva special... marians65 are ceva special...
    Data de inscriere
    13-12-2006
    Locaţie
    aici
    Varsta
    59
    Sex
    M
    Mesaje
    537
    Mesaje bazar
    40
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    101
    Puncte CF
    41.0
    acelasi extra... ultra...inestimabil....atoatestiutor dar curgandu-i balele dupa cine plateste mai bine ...DL NISTORESCU

    Mai degraba IREALITATEA TV !!!!!
    umor oltenesc
    Horoscopul lunii:
    Dragoste : astrele iti surad...
    Sanatate: astrele iti surad si mai tare....
    Bani: astrele se tavalesc deja pe jos de ras.....





  4. #4
    Banned Afternight's Avatar Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta
    Data de inscriere
    08-10-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    1,089
    Mesaje bazar
    120
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1695
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de marians65 Vezi mesajele
    acelasi extra... ultra...inestimabil....atoatestiutor dar curgandu-i balele dupa cine plateste mai bine ...DL NISTORESCU

    Mai degraba IREALITATEA TV !!!!!
    +1
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: