După egalul (1–1) din deplasare, cu Gloria Bistriţa, foştii tehnicienii din acest sezon ai Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf şi Aurel Ţicleanu (foto), se arată mâhniţi de situaţia echipei. O formaţie care avea în componenţa lotului jucători valoroşi cu care Universitatea Craiova ar fi trebuit să se claseze în prima jumătate a clasamentului, după cum afirmă cei doi.

Laurenţiu Reghecampf: “Retrogradarea sportivă mă doare, pentru că am fost acolo şi am avut mare încredere în posibilităţile echipei. Având în vedere, însă, deciziile lui Mititelu, nu mă mai surprinde nimic. Din punct de vedere al valorii, cred că Universitatea Craiova nu merita niciodată să joace în Liga a II-a. Din cauza deselor scandaluri, au plecat mai mulţi titulari şi celor care au rămas le-a fost greu să obţină rezultate mai bune decât atunci când erau toţi.”

Fostul preşedinte şi antrenor, din acest sezon, Aurel Ţicleanu are şi un sfat pentru cei care manageriază echipa, pentru a reuşi o revenire rapidă în Liga I.

Aurel Ţicleanu: “M-am întâlnit cu echipa la intrarea pe Valea Oltului. I-am găsit pe băieţi afectaţi de retrogradare. Dacă m-aş întoarce? Craiova rămâne viaţa mea, atât pot să spun. La Universitatea sunt copii extrem de tineri, talentaţi, cu care dacă se face proiect serios şi se respectă principii, Craiova poate reveni în prima ligă. Există un copil extraordinar de talentat, Geo Mişu, component al naţionalei U17, dar care trebuie crescut cu grijă. Dorel Stoica este jucătorul care ar putea fi determinant pentru revenirea în primul eşalon, s-ar construi echipa în jurul lui. În plus, va reveni şi Ciucă după operaţie, iar el este un alt fotbalist care poate ajuta. Mihai Roman şi Cale sunt alţi doi juniori care vin tare din urmă, trebuie să li se acorde încredere.”