CRAIOVA. Directorii din primăria Craiova şi din regiile subordonate nu l-au lăsat singur pe Solomon la reuniunea uneperiştilor din week-end. Pe lângă simpli angajaţi, municipalitatea a contribuit şi cu un contingent consistent de şefi la întrunirea partidului lui Oprea.

Printre fanii veniţi să-l susţină pe primar la întrunirea de sâmbătă şi-au făcut loc şi câţiva directori din aparatul de lucru al primăriei şi de la regiile şi societăţile din subordine. Regia de Termoficare a contribuit la valul de aplauze din sală cu doi directori – Tatian Tudorache (directorul general) şi Sorin Iordache (director comercial). De la Regia Autonomă de Transport a venit directorul economic (ex-director general) Marian Teodorescu, în timp ce de la SC Salubritate Craiova SRL s-a prezentat directorul executiv Sorin Ciobanu. Din aparatul primăriei Craiova şi-a făcut apariţia la reuniunea de partid şi Nicu Tuţu, director interimar la direcţia de Investiţii a primăriei, flancat de Niki Cricorian, şef de serviciu în cadrul primăriei. La reuniune şi-a făcut apariţia şi directorul poliţiei locale din Craiova, Tavi Mateescu, care a motivat însă că se afla “cu treabă” în Sala Sporturilor de la km 0.

Ultimul director, dar cel mai vocal dintre toţi cei depistaţi la reuniunea UNPR, a fost Constantin Enceanu, şeful Ansamblului “Maria Tănase” din subordinea consiliului local, care a urcat pe scenă alături de colegii Mâţu Stoian şi Mariana Ionescu Căpitănescu, să-i cânte lui Solomon melodia “Primarul primarilor”.

*************