Rescrie povestea parcului tau!


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Rescrie povestea parcului tau!

    • Intră pe www.parcultau.ro și votează parcul din Craiova care are cea mai mare nevoie de reamenajare. În iunie, Provident va finanța realizarea proiectului și îl va implementa cu peste 30 de voluntari

    Craiova, 2 mai 2011 – Asociația Vasiliada, în parteneriat cu Primăria Craiova și cu compania de credite de consum Provident Financial România, au lansat astăzi în Craiova programul Fiecare parc are povestea lui!, prin care locuitorii sunt invitaţi să decidă care este parcul din oraș care are cea mai mare nevoie de reamenajare. Ei pot vota până în 27 mai unul dintre cele trei parcuri situate în cartierele 1 Mai, Cerna și Pușkin, selectate cu ajutorul Primăriei din Craiova. Parcul care va primi cele mai multe voturi din partea comunităţilor locale va fi reamenajat în iunie printr-o finanţare asigurată integral de Provident. În plus, compania se va implica activ în reamenajarea parcului câştigător cu peste 30 de voluntari.

    ”De 10 ani, Asociația Vasiliada oferă prin proiectele și programele sale răspunsuri la nevoile sociale cu care se confruntă oamenii și comunitățile din sudul României, iar unul dintre principalele noastre obiective strategice este acela de a contribui la dezvoltarea sentimentului de responsabilitate socială în Oltenia.
    Considerăm că proiectul ”Fiecare parc are povestea lui” a reușit să creeze cadrul în care autoritatea locala, mediul economic privat și societatea civilă s-au putut reuni într-un frumos gest de filantropie comunitară” a declarat Pr. Adrian Stănulică, Președintele Asociației Vasiliada.

    Pentru a alege parcul preferat, craiovenii pot intra pe site-ul www.parcultau.ro sau pot vota pe loc la unul din voluntarii asociației care vor fi prezenţi în mai multe zone ale oraşului. În plus, Provident le va oferi clienţilor săi posibilitatea să voteze prin intermediul agenţilor companiei, din confortul propriei locuinţe.
    „Suntem bucuroşi să putem contribui la dezvoltarea comunităţilor în care clienţii, agenții şi angajaţii noştri trăiesc şi lucrează. Acest proiect s-a născut la iniţiativa angajaţilor noştri care îşi doresc să participe activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii în comunităţile pe care le deservesc. Pe lângă diversele proiecte de responsabilitate socială pe care le sprijinim, voluntariatul este modul prin care înţelegem să fim o companie responsabilă. Peste 200 de angajaţi Provident au ales să participe la acţiuni de voluntariat în timpul lor liber în ultimii ani”, a declarat Russell Johnsen, directorul general al Provident Financial România.

    Programul Fiecare parc are povestea lui a fost inițiat în 2010 și va continua anul acesta în mai multe orașe importante din țară. În 2010 am reamenajat două parcuri în Galaţi şi Iaşi şi am construit de la zero un parc rustic în Cluj-Napoca.


    ***

    Despre Fiecare parc are povestea lui

    Programul Fiecare parc are povestea lui a fost inițiat în 2010 de compania de credite de consum Provident Financial România și reprezintă un proiect de responsabilitate socială care își propune să contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale clienţilor și ale comunităţilor în care Provident este prezentă. În perioada iunie-octombrie 2010 Provident a acordat micro-finanţări pentru reamenajarea unor parcuri şi locuri de joacă în trei oraşe din țară: Iaşi, Galaţi şi Cluj-Napoca. Acestea au fost selectate împreună cu autoritățile locale și implementate cu ajutorul voluntarilor Provident. Pentru implicarea în acest proiect, Provident a primit două premii: cel mai bun program de voluntariat corporatist în cadrul Galei Don'Or, la Cluj, respectiv premiul pentru compania anului la Gala Voluntarilor 2010, în Iași. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.parcultau.ro.

    Despre Asociația Vasiliada

    Asociaţia Vasiliada este o organizaţie cu caracter creştin şi social, neguvernamental, democratic, nonprofit şi apolitic, înfiinţată sub patronajul Mitropoliei Olteniei. Misiunea Asociației este oferirea de servicii sociale persoanelor, familiilor, grupurilor sociale şi comunităţilor aflate în situaţii de dificultate sau generatoare de marginalizare/excluziune socială, avand la bază dragostea față de semeni.

    Anul acesta, Asociația Vasiliada implinește 10 ani de implicare socială în viața persoanelor și comunitaților din județele Dolj și Gorj.

    Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.AsociatiaVasiliada.ro

    Despre Provident Financial România

    Provident Financial România este o instituție financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României și membră a Asociației Societăților Financiare din România (ALB).

    Provident sprijină primul program non-profit de educaţie financiară din România destinat publicului larg. Programul este derulat de APC România sub patronajul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (www.bugetulfamiliei.ro). De la începutul activității în România, Provident a investit peste 400.000 de euro în programe de responsabilitate socială.

    În 2009, Provident s-a clasat pe locul al doilea în topul companiilor mari din România cu cele mai ridicate niveluri de implicare şi mulţumire ale angajaţilor, potrivit unui studiu realizat de Hewitt Associates, un consultant independent în resurse umane. Pentru mai multe informații, vizitați www.provident.ro




    Pentru mai multe informaţii vă rugăm să contactaţi:

    Persoană de contact Asociația Vasiliada
    ANCA STEFAN – Coordonator Fundraising
    Mobil: 0749.402.150
    E-mail: anca.stefan@asociatiavasiliada.ro

    Sau

    SORINA STAICULESCU – Coordonator Relatii Publice
    Mobil: 0749.402.154
    E-mail: sorina.staiculescu@asociatiavasiliada.ro



  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Parcul din spatele Beontinua della se afla intr-o cgradare deoarece locuitorii contribuie intens la asta.Acuma au montat leaganele rupte...sigur intr-o saptamana o sa fie distruse.Acum cativa ani cand s-a infintat era foarte aglomerat deoarece reprezenta singura optiune din zona, acum mai iasa la promenada din cand in cand cate o bunica cu nepotelul.Cunosc foarte bine situatia deoarece locuiesc in zona!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: