Ritli: Asigurarile de sanatate trebuie sa se adapteze la populatia varstnica, in primul rand


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Ritli: Asigurarile de sanatate trebuie sa se adapteze la populatia varstnica, in primul rand

    Sistemul asigurărilor de sănătate trebuie să se adapteze la populaţia vârstnică, în primul rând, care este în creştere, a declarat ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, după ce a participat la Forumul Român de Sănătate, organizat de Mediafax şi CNAS.

    Întrebat cum se reglementează asigurările pentru bolnavii cronici şi bătrâni, în condiţiile în care se anticipează că interesul caselor private de sănătate va fi centrat pe populaţia tânără, care nu are multe afecţiuni, ministrului Sănătăţii a spus că sistemul trebuie să se adapteze la populaţia vârstnică, în primul rând.

    „Evident, tot sistemul trebuie să se adapteze la populaţia vârstnică, în primul rând, care este în creştere. Acum ştiu că în zece ani s-a diminuat populaţia cu şapte la sută, deci acesta este calculul. Şi numărul populaţiei contează, dar contează structura. Deci asta influenţează sistemul de asigurări sociale şi asigurări de sănătate, deci sistemul sanitar, pentru că trebuie să te adaptezi la bolile care sunt specifice vârstnicilor”, a precizat Ritli Ladislau.

    Forumul Român de Sănătate este organizat de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi Mediafax. La lucrările Forumului sunt abordate teme precum reforma sănătăţii – în slujba creşterii calităţii serviciilor medicale, informatizarea în sănătate – instrument de modernizare a statului, dosarul electronic de sănătate şi prescripţia electronică – proiecte naţionale, componente ale strategiei e-sănătate din România.

    Alte teme vizează cardul naţional de sănătate – mijloc de îmbunătăţire a gestionării resurselor financiare prin prevenirea fraudei, precum şi măsurile pentru o mai bună funcţionare a colaborării sistemului sanitar cu furnizorii de servicii medicale şi cu asociaţiile de pacienţi.

    (MEDIAFAX)

  2. #2
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    2,440
    Mesaje bazar
    1484
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    32.5
    vorbe.....
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: