Romania nu va vota pentru recunoasterea Palestinei


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Romania nu va vota pentru recunoasterea Palestinei

    România nu va susţine, în septembrie, la ONU, demersul palestinienilor de a fi recunoscuţi ca stat, au declarat pentru Jerusalem Post oficiali guvernamentali cu rang înalt, după discuţiile pe care premierul israelian Benjamin Netanyahu le-a avut, miercuri, cu liderii români. Potrivit oficialilor citaţi de cotidianul israelian de limbă engleză, a devenit clar, după convorbirile pe care Netanyahu le-a avut cu premierul Emil Boc, apoi cu preşedintele Traian Băsescu, că Bucureştiul nu-şi va da votul pentru palestinieni. Totuşi, nu există garanţii că Bucureştiul va vota împotriva demersului palestinian, ci s-ar putea abţine, alături de alte câteva ţări europene, subliniază Jerusalem Post. Israelul şi-a stabilit ca obiectiv să convingă aproape 60 de ţări democratice – care la Ierusalim sunt desemnate cu termenul generic de „minoritate morală” – să nu sprijine cererea palestinienilor de a fi recunoscuţi ca stat, astfel încât Israelul să obţină o victorie morală asupra palestinienilor.

    „Palestinienii nu înţeleg preţul pe care îl vor plăti dacă îşi declară unilateral statul, cu sprijinul ONU”, i-a spus Netanyahu lui Boc, făcând aluzie la posibilitatea ca palestinienii să-şi piardă ajutorul de la SUA şi de la alte câteva ţări occidentale, explică Jerusalem Post. România, alături de alte câteva state din fostul bloc estic, a recunoscut Palestina în 1988, poziţia sa devenind ambiguă după căderea Cortinei de Fier, în anul următor, a remarcat presa israeliană.

    Sursa: cvlpress.ro

  2. #2
    Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje
    7,574
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    66
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    Mda...
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: