România a primit ”Premiul de excelenţă în cadrul târgului de turism de la München, pentru atractivitatea standului şi pentru identitatea vizuală a brandului naţional de turism, au anunţat reprezentanţii Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), într-un comunicat de presă.

Premiul de excelenţă a fost atribuit României de presa bavareză, în parteneriat cu actori importanţi din domeniul turismului, pentru eleganţa standului şi expresivitatea identităţii vizuale a României turistice.

„Acest premiu, care se oferă foarte rar (nu a mai fost acordat din anul 2007), vizează rezultatele deosebite ale unei persoane sau entităţi turistice independente în reprezentarea unei ţări în cadrul târgului. Ca dovadă a importanţei şi consistenţei pe care o are prezenţa ţării noastre la acest târg, postul de televiziune BR (Televiziunea Bavaria) a prezentat, pe 23 februarie a.c., un amplu material despre atractivitatea standului României şi despre alinierea brand-ului la ultimele tendinţe din turism, legate de preţuirea naturii şi protecţia mediului”, se mai arată în comunicat.

Sursa lupamea.ro