S-a castigat la Kiss Cash! 10.700 Euro pleaca la Craiova!


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    S-a castigat la Kiss Cash! 10.700 Euro pleaca la Craiova!

    S-a castigat cel mai mare pot Kiss Cash din ultimul an si bineinteles, primul din sezonul acesta!

    La Kiss Cash am inceput dimineata aceasta cu o echipa a Carcotasilor in forma maxima. Mihai Gainusa si Oana Paraschiv si-au dorit sa castige pariul cu restul dj-ilor Kiss FM si iata ca au reusit.

    Daca la prima ora, Izabela din Tulcea nu a nimerit numarul correct (100.000) iar in ora urmatoare, Radu Ionel din Brasov a fost “la mustata” sa ne ia potul, iata ca in ultima ora de program Chifu Mihaela din Craiova a fost atenta si cu frecventa setata pe Kiss FM.

    27818 a fost numarul pe care Mihaela a trebuit sa-l spuna Carcotasilor si nu i-a dezamagit. Ce s-a intamplat in direct in momentul castigului, ascultati in sectiunea “audio”.

    Bucurie mare in familia Chifu, care de aproape un an sta si asculta de dimineata pana seara toate programele Kiss FM, in frunte cu mama Chifu, care de altfel s-a si inscris in fiecare sezon.

    De meserie contabila, Mihaela Chifu (39 de ani) se pricepe la cifre. A dezvoltat chiar si un sistem propiu de a urmari Kiss Cash-ul pe Kiss FM: daca este pe drum spre serviciu, ii lasa pe cei doi copii ai sai (o tanara domnisoara de 15 ani si un flacau de 13 ani) sa asculte, in caz ca este sunata de dj-ii nostri.

    Am vorbit cu Mihaela imediat dupa ce a castigat marele pot de 10.700 Euro si ne-a marturisit ca este una dintre cele mai frumoase zile din viata ei.

    Cumva s-a nimerit bine sa castige tocmai astazi, pentru ca are cu cine sa sarbatoreasca: este si ziua unei colege la birou, asa ca este sarbatoare in toata firma.

    Banii se vor duce in mare parte catre ratele de la banca, iar pe restul ii va folosi pentru a termina casa pe care o viseaza pentru familia ei.

    Echipa Kiss FM in frunte cu Carcotasii o felicita si-i doreste sa se bucure la maximum de castigul ei!

    *Pentru cei care vor in continuare o portie babana de Kiss Cash: trimiteti un SMS (tarif normal) la 0735 600 100, cu numele si orasul din care ascultati Kiss FM (este acceptat un singur SMS de la un numar de telefon), sau inscrieti-va direct pe www.kissfm.ro si ascultati cu atentie Kiss FM!

    Informeaza KISS FM

  2. #2
    Banned s_ki_pp_er's Avatar s_ki_pp_er are ceva special... s_ki_pp_er are ceva special...
    Data de inscriere
    14-12-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    240
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    100
    Puncte CF
    0.0
    Felicitari ... un an zi de zi ?!?!?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Racer adryan_bmw's Avatar adryan_bmw reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-05-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    104
    Mesaje bazar
    15
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    19
    Puncte CF
    42.0
    Usergroups:
    Felicitari!! Si eu m-am inscris si ascult, poate o da norocul peste mine
    (OO=[][]=OO)
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: