S-a inaugurat cantina de la Agronomie


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    S-a inaugurat cantina de la Agronomie

    După o perioadă de trei ani, în care nu a mai funcţionat, cantina din Campusul Facultăţii de Agronomie a fost inaugurată ieri, revenind din nou în circuitul studenţesc, cu meniuri la preţuri modice. Unitatea a fost modernizată cu bani din fondurile proprii ale Universităţii din Craiova, după modelul celei din Căminul 14, construit anul trecut în Campusul Studenţesc de la Facultatea de Mecanică. Potrivit reprezentanţilor centrului universitar craiovean, cantina va funcţiona pe perioada cursurilor, iar banii adunaţi din vânzări vor fi folosiţi pentru continuarea investiţiilor.

    Pentru a repune în funcţiune cantina din Campusul de la Agronomie, s-au făcut investiţii de 25.000 de lei din bugetul Universităţii din Craiova, atât la bucătărie, cât şi pe linia de servire. Procesul de modernizare nu a fost finalizat. „Au fost cumpărate plite noi, friteuze, precum şi vitrine speciale pentru servire. A fost înnoit şi mobilierul din sala de mese. Dotarea va continua şi în perioada următoare. O să se mai aducă lăzi frigorifice, plasme, şi instalaţii de aer condiţionat. În curând o să primim şi autorizaţia sanitară de funcţionare. Pentru siguranţa studenţilor am obţinut pentru deschidere avizul favorabil din partea Direcţiei Sanitar Veterinare”, a precizat Marian Silişteanu, şef Serviciu Social Cămine şi Cantine Studenţeşti din cadrul Universităţii din Craiova.

    Preţurile variază între 2,5 lei şi 4 lei

    Vestea redeschiderii cantinei a fost primită cu entuziasm de studenţii craioveni. Câteva zeci de tineri au gustat primele feluri de mâncare chiar ieri. Unitatea poate asigura servirea a mii de cursanţi ai Universităţii din Craiova, zilnic între orele 11.00-18.00. Meniul nu diferă de cel al cantinei din Căminul 14, deschisă anul trecut. „Suntem foarte mulţumiţi şi foarte încântaţi. Studenţii nu aveau unde să mănânce. Sunt trei ani de când cantina nu a mai funcţionat cu mâncare gătită aici. La un moment dat se venea de la Casa Universitarilor cu mâncare gătită, dar preţurile erau mult mai mari, pentru că nu se beneficia de subvenţie de la stat. Aici pot mânca cei 1500 de studenţi din campusul de la Agronomie dar şi cei care vin din alte cămine studenţeşti, cum ar fi cele din Complexul de la Educaţie Fizică şi Sport, aflat chiar în apropiere”, a precizat Alin Stoica, preşedintele Convenţiei Organizaţiilor Studenţeşti (C.O.S.) Craiova.

    Preţurile mâncării variază între 2,5 lei şi 3,5 lei. Astfel, o ciorbă este 3 lei, şniţelul de pui sau de porc este 3,5 lei, friptura 4 lei, o porţie de cartofi prăjiţi, sau de pilaf de orez cu ciuperci este 2,5 lei, cartofii gratinaţi sunt 3,5 lei, iar o salată este 2 lei. Aşadar, cu aproximativ 10 lei, studenţii pot să-şi asigure un prânz bogat. Aceştia îşi pot lua mâncarea şi la caserolă. Pe perioada vacanţei cantina va fi închisă. Potrivit şefului Serviciului Social Cămine Cantine din cadrul Universităţii din Craiova, la propunerea cursanţilor, unitatea poate fi folosită şi pentru alte evenimente, cum ar fi organizarea de mese festive pentru zile onomastice.

    cvlpress.ro
    S-a inaugurat cantina de la Agronomie Fisiere atasate cantina2.jpg   cantina.jpg  

  2. #2
    Member calinvoa reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    23-10-2008
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje
    185
    Mesaje bazar
    552
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    3
    Puncte CF
    13.0
    pot manca doar studentii sau oricine?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    0-day Member Gillly reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    20-01-2011
    Sex
    M
    Mesaje
    8
    Mesaje bazar
    8
    Putere Reputatie
    27
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    da poate oricine ..eu am mancat astazi cu niste prieteni ...mancare buna...studente frumoase....mergeti...

  4. #4
    Insane reliviu's Avatar reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta
    Data de inscriere
    23-01-2006
    Varsta
    49
    Sex
    M
    Mesaje
    5,323
    Mesaje bazar
    4989
    Putere Reputatie
    64
    Reputatie
    1014
    Puncte CF
    4.5
    Usergroups:
    pana nu mai vine vreunul si o transforma din nou in club
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: