S-au urcat la volan, desi consumasera bauturi alcoolice


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    S-au urcat la volan, desi consumasera bauturi alcoolice

    În data de 01.09.2011, la ora 03.45, poliţişti din cadrul Biroului Rutier aflaţi în executarea serviciului de supraveghere şi control al traficului rutier, pe strada AL. Macedonski din municipiu, l-au depistat pe L.CIPRIAN, 21 de ani în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,44mg/l alcool pur în aerul expirat.
    Craioveanul a fost condus la unitatea medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.



    În jurul orei 03.40, efective din cadrul aceluiaşi Birou l-au depistat pe V.RADU, 23 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism,pe strada Câmpului din municipiu, având o concentraţie de 0,71 mg/l alcool pur in aerul expirat.
    V.RADU a fost condus la Spitalul Clinic Nr.1 Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.



    Aseară, în jurul orei 19.30, lucrători ai Secţiei de Poliţiei Rurală 6 Giubega în timp ce executau serviciul de patrulare, în comuna Întorsura, l-au depistat în trafic pe R.MARIAN, 34 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
    Cel în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât şi recoltarea de probe biologice, fapt pentru care i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 Republicate.

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Deja, asta nu mai reprezinta o stire!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: