Sambata 26 martie 2011 -Ora Pamantului


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Sambata 26 martie 2011 -Ora Pamantului

    Sambata 26 martie 2011 orasul Craiova alaturi de alte mii de orase din intreaga lume se va alatura campaniei „Ora Pamantului” - cea mai mare manifestare de mediu din toate timpurile.

    Actiunile reunite sub acest generic urmaresc sa sensibilizeze oamenii asupra schimbarilor climatice dure care afecteaza planeta si sa genereze o atitudine responsabila, de diminuare a surselor majore de poluare care afecteaza stratul de ozon din atmosfera.
    Actiunea simbol pe care „Ora Pamantului” o presupune este aceea de a intrerupe pentru 60 de minute utilizarea oricarei forme de energie conventionala, sursa importanta de poluare atmosferica. Astfel, intre orele 20.30 -21.30 ora locala, iluminatul public din orase precum New York, Londra, Paris, Taipei si multe altele va fi partial intrerupt, principalele cladiri sau piete urmand sa fie iluminate doar cu lumanari, candele, torte sau alte surse de lumina oferite de natura.
    La Craiova manifestarea este organizata de Primaria Municipiului Craiova, Universitatea din Craiova, Asociatia studentilor de la Facultatea de Fizica, Inspectoratul Scolar Judetean Dolj, Colegiul National „Carol I”, Casa de Cultura a Studentilor si Directia Judeteana de Sport si Tineret Dolj, in parteneriat cu CEZ Oltenia, Luxten, UTI si alti agenti economici din zona.
    Programul manifestarii cuprinde un mars al studentilor si elevilor in zona din centrul municipiului, pe traseul Universitate – Primarie - Piata „Mihai Viteazul”. Marsul va incepe din fata Universitatii la ora 20.30, iar iluminatul public va fi intrerupt pe acest traseu.
    In anul 2010 aceasta miscare a reunit la nivel mondial cca 1 miliard 300 de milioane de oameni din peste 4600 de orase din 128 de tari.

    Persoane de contact:
    Prof. Liviu Ionescu (Colegiul National „Carol I”): 0745 077 183
    Lect. Univ.dr. Iulian Petrisor (Universitatea din Craiova): 0760 678 664
    Student Iulian Tanase (Facultatea de Fizica): 0763 805 615

    Site-ul oficial al acestei campanii este: http://www.earthhour.org/Homepage.aspx

    Sambata 26 martie 2011  -Ora Pamantului Fisiere atasate Afis EH 2011.jpg  

  2. #2
    Aetana's Avatar Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-11-2005
    Varsta
    34
    Sex
    F
    Mesaje
    4,432
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    60
    Reputatie
    1979
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    ma bucur ca se repeta si anul acesta "Ora Pamantului" si ca cei de la Facultatea de Fizica se implica iar, anul trecut a fost frumos, tipic regiunii noastre intr-adevar, la inceput erau destui coborati din copac, dar s-au risipit repede
    women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
    My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow

    kandya, Trabook, Aetana! x3

    Augen sagen mehr als Worte
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Member woe are ceva special... woe are ceva special...
    Data de inscriere
    28-03-2008
    Locaţie
    Bucuresti/Gorj
    Varsta
    49
    Sex
    M
    Mesaje
    227
    Mesaje bazar
    549
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    128
    Puncte CF
    38.0
    Mai performanta ar fi introducerea in programa de invatamant a unor ore de sensibilizare a copiilor cu privire la aspectele etice, de mediu, sociale ale omenirii, la o varsta la care sa le fie utila.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: