"SANATOS SI EU, SANATOS SI MEDIUL MEU!". Il poti vedea online, pe site-ul proiectului sau atasate mailului. Cateva cuvinte despre ce isi propune. Are ca grup tinta copii hipoacuzici din doua centre, singurele de altfel, din regiunea Oltenia. Are 2 module, cu activităţi specifice, derulate simultan: modulul „Educaţie” şi modulul „Investigare”, în conformitate şi cu obiectivele Federaţiei Mondiale a Surzilor (wfdeaf.org are obiective tinta pe anul acesta educaţie şi pe accesul la informaţie şi servicii). Exact ceea ce ne propunem sa facem, si deloc departe de ceea ce putem realiza!

Insa, fiind vorba de o competitie de proiecte, nu poate castiga decat cu ajutorul tau. “SANATOS SI EU, SANATOS SI MEDIUL MEU!” participa la competitia din aceasta luna (ianuarie 2012) si te invit sa il sustii prin votul tau.

In cele ce urmeaza, procesul de votare este explicat in trei pasi simplii.
1. Creare cont
Pentru votarea proiectului este necesara inregistrarea pe site. In cazul in care deja ai cont, acest pas nu este necesar. In caz contrar, click aici pentru creare cont. Mentionez ca numai campurile cu steluta sunt obligatorii (*Nume, etc. si codul de verificare din josul paginii; nu e necesar si nici indicat ca parola contului pentru taraluiandrei.ro sa fie aceeasi cu a mailului personal). Dupa ce ai introdus datele si ai apasat “SALVEAZA” in josul paginii, verifica casuta de mail a carei adresa ai folosit-o la crearea contului. Vei primi un mail de la taraluiandrei.ro care contine un link de activare. Dand click pe link, poti trece la pasii urmatori.

2. Logare pe site-ul Taralui Andrei
Deschide aceasta pagina web pentru logare (pagina corespunde sectiunii “ORASUL TAU” > “VOTEAZA PROIECTUL LUNII”). Foloseste datele contului tau, fie cel avut anterior, fie cel nou creat.

3. Votare
Ai acum posibilitatea sa votezi proiectul “SANATOS SI EU, SANATOS SI MEDIUL MEU” pe aceasta pagina. Apasa pe casuta din fata numelui proiectului si apoi apasa “VOTEAZA” care se gaseste sub titlurile proiectelor. Felicitari! Ai votat proiectul!

Sperand ca ai fost printre cei care au decis sa se implice, iti multumesc, si daca nu cer prea mult, da mai departe mesajul.Da-i proiectului sansa sa fie realizat, si da-ti tie sansa sa te implici.