Scandalagii de la Breasta vor sta 30 de zile in spatele gratiilor


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Scandalagii de la Breasta vor sta 30 de zile in spatele gratiilor

    Cele patru persoane care au provocat scandal, vineri seara, în localitatea Breasta, au fost arestate aseară, în baza unor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, emise de Judecătoria Craiova.

    “Urmare a incidentului de vineri seara, cele patru persoane reţinute pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova care şi-a însuşit şi a promovat către Judecătoria Craiova propunerea organelor de poliţie judiciară de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. În baza probatorului administrat, instanţa a emis mandate de arestare pentru 30 de zile împotriva următoarelor persoane: Constantin F., Marin B., Andrei E. şi Florin N.”, a declarat comisarul Florentina Popescu, purtătorul de cuvânt al IJP Dolj.

    Reamintim că, oamenii legii au fost sesizaţi de Marcel Venus, de 42 de ani, din comuna Breasta, că, în timp ce conducea o autoutilitară, a fost tamponat în trafic de o altă autoutilitară, condusă de Marin Bancău, de 33 de ani. De aici a pornit scandalul.
    “Cei doi şoferi şi pasagerii din maşina care a tamponat autoutilitara au declanşat un scandal. Şoferul din prima maşină a fost lovit cu o piatră în zona frontală a capului, mai exact la arcada ochiului. Şoferul a refuzat să meargă la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat comisarul Florentina Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj.

    La controlul mașinilor s-au găsit o furcă şi un cuţit. Oamenii legii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore pe numele a patru dintre bărbaţii care l-ar fi agresat pe şoferul care a sesizat poliția.



  2. #2
    Fan Stiinta spider's Avatar spider este deja o vedeta spider este deja o vedeta spider este deja o vedeta spider este deja o vedeta spider este deja o vedeta spider este deja o vedeta spider este deja o vedeta spider este deja o vedeta spider este deja o vedeta spider este deja o vedeta spider este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-01-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    1,049
    Mesaje bazar
    202
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    1909
    Puncte CF
    30.0
    Usergroups:
    wtf dc arestati ? trebuiau lasati sa se bata pana se omor reciproc
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de spider Vezi mesajele
    wtf dc arestati ? trebuiau lasati sa se bata pana se omor reciproc
    ...daca nu sunt victime colaterale, da
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: