Se simtea lipsa unui meci intre Prefectura si Consiliul Judetean


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Se simtea lipsa unui meci intre Prefectura si Consiliul Judetean

    Şedinţa de Colegiu Prefectural de ieri a fost de fapt începutul unui alt meci între Prefectura Dolj şi Consiliul Judeţean Dolj. Cel care a ridicat primul mingea la fileu a fost prefectul de Dolj, Nicolae Giugea care l-a catalogat pe administratorul public al judeţului, Alin Mitrică, drept “şeful femeilor de servici de la CJ Dolj, ăla mic şi stresat”.

    Afirmaţia a fost făcută în timp ce şefii deconcentratelor (n.r. – CJPC şi ITM) erau luaţi la rost dacă nu cumva se ocupă cu niscaiva controale “pe criterii politice”. “Aţi sancţionat comercianţii pe criterii politice? S-a făcut o afirmaţie cum că Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) şi Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC), acţionează în exclusivitate pe criterii politice. Vreau să îmi confirmaţi sau să infirmaţi acest lucru. Vreţi să ştiţi cine a spus acest lucru?

    Ăsta de la Consiliul Judeţean care e şeful femeilor de servici, ăla mic şi stresat. Vreau să îmi spuneţi dacă se acţionează pe criterii politice, pentru că nu pot accepta aşa ceva”, s-a adresat prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, şefilor de deconcentrate care au negat vehement acuzaţiile.


    Alin Mitrică
    Răspunsul administratorului public al judeţului Dolj, Alin Mitrică, a venit prompt, acesta exprimându-şi nemulţumirea vizavi de faptul că în cadrul şedinţei de Colegiu Prefectural sunt dezbătute emisiuni politice şi nu problemele judeţului Dolj.

    „Este foarte grav dacă în Colegiul Prefectural, prefectul dezbate o emisiune politică. Se vorbeşte în oraş, în mediul economic, că se exercită control direcţionat şi politic asupra societăţilor comerciale. Lumea în oraş vorbeşte, agenţii economici vorbesc. Presupun că la asta se referea.

    Dacă discută în Colegiul Prefectural despre astfel de lucruri, asta spune multe şi confirmă ceea ce am spus eu: că se exercită controale politice prin instituţiile statului. Pentru că dacă el vorbeşte într-un for strict administrativ, fără nicio legătură cu politica, dezbate un subiect de la o emisiune politică, atunci mi se pare că el însuşi confirmă ceea ce spun cetăţenii”, a precizat Alin Mitrică.

    Sursa: cvlpress.ro

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Nu vreau sa imi imaginez cat o sa dureze lucrarile!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: