Securitatea la meciul Universitatea Craiova - Steaua asigurata de 1.050 de jandarmi


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Securitatea la meciul Universitatea Craiova - Steaua asigurata de 1.050 de jandarmi

    Generalul de brigadă comandant al grupării de jandarmi mobile Craiova, Ion Constantin, care a participat, vineri, la inspecţia stadionului "Ion Oblemeco", a anunţat că fanii vor avea accesul pe arenă la meciul Universitatea Craiova - Steaua, iar ordinea va fi asigurată de 1.050 de forţe de ordine.
    25 februarie 2011, 14:41
    "Meciul se va organiza cu spectatori, organizatorul, Universitatea Craiova, şi-a asumat toată răspunderea. Până la ora meciului trebuie să evacueze zăpada din tribune, camerele de supraveghere le vom inspecta din nou în ziua meciului. Vom fi peste o mie de forţe de ordine şi îi anunţăm pe toţi suporterii care vor participa la acest meci că Legea 4 ne permite să-i evacuăm dacă vor face acte de violenţă", a spus Ion Constantin.

    El i-a avertizat pe fanii stelişti care au interdicţie de a urmări meciurile de pe stadion să nu facă deplasarea la Craiova.

    " Îi anunţăm pe cei 300 de suporteri ai Stelei care au interdicţie să nu facă drumul degeaba. Orice fan al Stelei va fi monitorizat înainte să ajungă la stadion. Va trebui să aibă un act de identitate asupra lui, dacă vom găsi nereguli, nu-i vom permite accesul în arenă", a mai spus el.

    La inspecţia stadionului "Ion Oblemenco" nu a mai participat niciun reprezentant al Ligii Profesioniste de Fotbal, instituţia menţionată anunţând încă de joi clubul craiovean că poate să pună biletele la vânzare.


    Sursa: editie.ro

  2. #2
    Fan Stiinta johnny2103's Avatar johnny2103 este un nesuferit
    Data de inscriere
    08-10-2007
    Sex
    M
    Mesaje
    159
    Mesaje bazar
    221
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -95
    Puncte CF
    2.5
    Usergroups:
    NIMENI LA MECI !

    STIINTA SUNTEM NOI !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: