Bleotu cel slobod la gură nu s-a putut abţine nici în cadrul unei şedinţe a Comisiei de buget-finanţe din Parlament şi a făcut-o pe preşedinta Eugenia Barna «curvă»

Social-democratul Vasile Bleotu este cunoscut ca fiind un politician destul de temperamental şi impulsiv în declaraţii, colegii săi de la Vâlcea fiind deseori loviţi de replicile acide ale acestuia, numai că, de data aceasta, Vasile Bleotu nu a mai ţinut cont de faptul că se află în Parlamentul României şi a făcut-o în public pe şefa Comisiei de buget-finanţe, Eugenia Barna, “curvă”, după mai multe discuţii contradictorii.

Curva politică, altceva decât curva sexuală

Gura slobodă a pesedistului vâlcean i-a adus destulă “popularitate” negativă. Parlamentarul a încercat să se scuze, precizând că a făcut-o curvă doar din punct de vedere politic, din cauză că s-a enervat. Bleotu explică că aceasta ar fi încercat să îi pună pumnul în gură atunci când se discuta bugetul. Pe lângă faptul că social-democratul vâlcean a jignit-o pe şefa Comisiei de buget-finanţe, acesta a dorit să termine seria complimentelor numind-o pe Barna “nulitate”. “Colega mea, pe care altfel o respect, a fost cu mine la PSD, suntem prieteni. Ţinând parte reprezentanţilor ministerelor, a încercat să mă obstrucţioneze, să-mi spună că nu fac eu lecţii la seminar, la facultate. Eu m-am enervat aşa de tare, poate s-a auzit mai puţin, e un principiu al lui Camus care spune “politica e o curvă”. Eu am zis eu nu-s curvă şi, nu te supăra, dar eu sunt mai inteligent şi mai frumos decât tine. Nu sunt curvă ca tine, m-am referit în sensul de curvă politică, în sensul că a trecut de la un partid la altul”, a declarat Vasile Bleotu.


Sursa: editie.ro