Seful Politiei Severin, ales prin concurs de frumusete


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Seful Politiei Severin, ales prin concurs de frumusete

    Comisia de intervievare va fi din rândul ofiţerilor cu funcţii de conducere din cadrul IPJ Mehedinţi, al căror nume este ţinut la secret. La ei este pâinea şi cuţitul, cum se spune. Cele patru persoane care s-au înscris în competiţia pentru şefia Poliţiei Severin sunt fără discuţie ofiţeri renumiţi, cu mari calităţi profesionale, şi tocmai de aceea comisia de intervievare va avea o misiune extrem de dificilă, pentru că toţi cei patru sunt în mare măsură la fel de buni. Aceştia sunt, în ordine aleatorie, comisar Antonio Graf, comisar-şef Silviu Diaconeasa, comisar-şef Sorin Hârşovescu şi, nu în ultimul rând, comisar-şef Iftimie Bălţoi.

    Comisarul-şef Silviu Diaconeasa

    Are 49 de ani şi este şef Birou II la Serviciul de Investigarea a Fraudelor din cadrul IPJMehedinţi. Lucrează în poliţie tocmai din 1989, când a absolvit Academia “Alexandru Ioan Cuza”. A lucrat în poliţie numai pe palierul economic, având o vastă experienţă în acest domeniu.

    Comisarul Antonio Graf

    Are 36 de ani şi este şeful mascaţilor de la SIR din cadrul IPJ Mehedinţi din 2009. Înainte de asta a lucrat ca ofiţer specialist la Compartimentul Violenţă din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Mehedinţi. Este absolvent a două facultăţi, de Drept şi de Stiinţe Economice, şi lucrează în poliţie din 1995. Este energic şi receptiv la tot ceea ce este nou.

    Comisarul-şef Iftimie Bălţoi

    Este perceput în judeţ ca fiind genul de poliţist “meseriaş”, dar şi cinstit. Despre el se spune că “n-a luat un cap de aţă de la nimeni”. Are 51 de ani şi lucrează, în prezent, ca ofiţer specialist la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Mehedinţi. Bălţoi lucrează în poliţie din anul 1985 şi este absolvent al Universităţii din Craiova, fiind licenţiat în ştiinţe juridice.

    Comisarul-şef Sorin Hârşovescu

    Lucrează în prezent în domeniul anticorupţiei în cadrul DGA Timiş, acest lucru dovedind faptul că probitatea lui morală, ca să nu mai vorbim de cea profesională, nu pot fi puse la îndoială. Înainte de a ajunge unde este Hârşovescu, a lucrat tot în acest domeniu, la Bucureşti, iar în perioada 2005 - 2007 a fost şeful Serviciului de Cercetări Penale din cadrul IPJ Mehedinţi.


    Sursa: editie.ro

  2. #2
    0-day Member upandgo reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    08-02-2011
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje
    6
    Mesaje bazar
    2
    Putere Reputatie
    27
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Pai si de ce " prin frumusete"??
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: