Shakira la Bucuresti!


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Shakira la Bucuresti!

    Shakira revine in Romania! De aceasta data nu a mai ales Timisoara, ci Bucurestiul este destinatia ei.

    Dupa concertul sustinut in 2006 la Timisoara, in fata a peste 20.000 de spectatori, anul acesta Shakira concerteaza din nou in Romania, dar de aceasta data chiar in Bucuresti, in Piata Constitutiei, pe 7 mai. „Shakira este unul dintre artistii pentru care am primit extrem de multe rugaminti din partea publicului pentru a organiza un nou concert in Romania. Ma bucur ca acum fanii au ocazia de a o intalni din nou, de data aceasta chiar la Bucuresti!” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

    Concertul pe care artista il va sustine face parte din turneul The Sun Comes Out. Biletele vor fi puse in vanzare vineri, 25 februarie, online pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta din tara. Exista patru categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: golden vip (cu loc pe scaun) la 380 de lei, tribuna vip – 280 de lei, gazon A – 180 de lei si gazon B – 120 de lei.

    Informeaza monden.info
    Shakira la Bucuresti! Fisiere atasate poster_shakira.jpg  

  2. #2
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    2,440
    Mesaje bazar
    1484
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    32.5
    ..ce o sa zica Taica Solomon?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Racer Nykolas's Avatar Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    03-02-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    3,454
    Mesaje bazar
    1577
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    6087
    Puncte CF
    44.5
    Usergroups:
    Sper sa ajung la concertul ei daca imi permite timpul. Imi place mult ca artista, ca prezenta.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: