Socant! Un copil cu doua capete s-a nascut im Brazilia


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Socant! Un copil cu doua capete s-a nascut im Brazilia

    O femeie din Brazilia a dat naştere unui copil cu două capete. Băiatul a fost născut prin cezariană la un spital din Anajas, în nordul Braziliei, scrie dailymail.co.uk. Copilul are o singură inimă, iar organele vitale îi funcţionează normal.

    Potrivit medicilor, nou-născutul este în perfectă stare de sănătate, iar mama a început să alăpteze în mod normal ambele… capete. Mama, o femeie de 25 de ani care locuieşte într-o zonă rurală, a aflat despre anomalia copilului la câteva minute înainte de naştere, ea neavând posibilitatea să-şi facă ecografie în timpul sarcinii. Femeia nu şi-a respins copilul, ba mai mult, a stat permament alături de băieţel.

    Surprinzător este faptul că este a doua oară când un copil se naşte cu două capete în Brazilia în acest an. Sueli Ferreira, de 27 de ani, din Paraiba, a dat naştere unui copil cu două capete, care a murit însă câteva ore mai târziu.

    Copilul bicefal este, în realitate, gemeni siamezi care îşi împart acelaşi organism, afecţiune cunoscută drept dicephalic parapagus – o formă extrem de neobişnuită de uniune dublă. Pentru că împart acelaşi corp, medicii exclud orice posibilitate de separare a „gemenilor topiţi”. Naşterile de gemeni siamezi bicefalci sunt extrem de rare, iar cele mai multe cazuri au fost înregistrate în sud-vestul Asiei şi Africii.

    Cel mai cunoscut caz similar este cel al gemenelor americane Abigail şi Brittany Hensel, devenite celebre după ce au apărut în emisiunea Oprah Winfrey Show şi au luat parte la un documentar.

    *************
    Socant! Un copil cu doua capete s-a nascut im Brazilia Fisiere atasate 1324480802bicefal-226x300.jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: