Primarul Antonie Solomon îl mai scoate pe viceprimarul Mărinică Dincă dintr-o funcţie. De joi, edilul – şef revine la conducerea comisiei locale de ordine publică, forul constituit pentru coordonarea activităţii comisiei locale.

Potrivit raportului întocmit de angajaţii primăriei, comisia locală este constituită, după caz, din: primar, respectiv primarul general în cazul municipiului Bucureşti, şeful unităţii/structurii teritoriale a Poliţiei Române sau reprezentantul acestuia, şeful poliţiei locale, secretarul unităţii administrativ-teritoriale şi 3 consilieri locali, respectiv consilieri generali în cazul municipiului Bucuresti, desemnaţi de autoritatea deliberativă, şedinţele comisiei urmând a fi conduse de primar.

Reîntoarcerea lui Solomon la şefia comisiei de ordine publică ar putea însemna nu numai dispariţia din componenţă a lui Mărinică Dincă, ci şi lipsa de la lucrările comisie a secretarului Nicolea Miulescu, care se află pe lista persoanelor cu care primarul Craiovei nu are voie să ia legătura, potrivit sentinţei judecătoreşti prin care a fost pus în libertate.