Solomon, principalul candidat al PD-L pentru Primaria Craiova


  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Solomon, principalul candidat al PD-L pentru Primaria Craiova

    Democrat-liberalii doljeni au deja lista cu posibilii candidaţi pentru candidatura la funcţia de primar al municipiului Craiova. Este vorba de Antonie Solomon şi cei doi viceprimari, Mărinică Dincă şi Teodor Sas.

    Preşedintele PD-L Dolj, senatorul Radu Berceanu, a declarat că nu este nevoie de realizarea unor sondaje de opinie pentru stabilirea candidatului la Primăria Craiovei. „Noi nu avem nevoie de cursă internă pentru că noi avem un primar şi avem doi viceprimari, drept urmare o să vedem cum o să evolueze lucrurile dintr-un anumit punct de vedere pe care nu îl putem influenţa noi în vreun fel şi dintre aceştia va fi candidatul nostru de primar. Deci nu mai avem competiţii ce să facem, Unul dintre ei va candida, în ordinea asta. Noi facem competiţii de genul ăsta în legătură cu candidatul de Consiliu judeţean şi chiar dacă nu sunt atât de publice nu înseamnă că nu ne preocupăm sau nu le facem, nu sunt publice pentru că noi nemaiavând niciun fel de coaliţie în care ne batem cu ceilalţi să vedem care este, de pe unde este, cine pe cine susţine sau nu mai ştiu eu ce, putem să o facem intern, mai fără vizibilitate”, precizat Berceanu.

    Întrebat dacă va candida la şefia Consiliului Judeţean Dolj, acesta a precizat că a spus că vrea să îşi ia revanşa însă, aşa cum a precizat la Consiliul Judeţean al PDL, când a fost reales în funcţia de preşedinte al organizaţiei. „Nu, asta am şi spus chiar acolo, dar vreau ca PDl să îşi ia revanşa, nu neapărat eu personal, cred că putem să ne batem şi să oferim un candidat care să fie un preşedinte de CJ mai bun decât actualul preşedinte. (…) Eu am propus şi colegilor mei să facem mai întâi o selecţie foarte generală, adică să avem 30-40 de varinate, de candidaţi potenţiali, după care să continuăm în a evalua şi noi dar să îi vedem puţin şi în spaţiul public cum e privit fiecare, să ajungem la şase şapte şi apoi la trei patru, apoi la 2 să facem sondaje şi să vedem care este varianta cea mai bună, adică doljenii să ne spună care este varianta cea mai bună”, a declarat Radu Berceanu.


    sursa lupamea.ro

  2. #2
    Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje
    7,574
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    66
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    Un vot de la mine il are!
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned BadBoy2010's Avatar BadBoy2010 nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    09-09-2010
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    64
    Mesaje bazar
    293
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -11
    Puncte CF
    8.0
    M-am saturat de PDL, hai cu schimbarea............N-am nimic personal cu domnul Solomon. Cel mai bun sa castige!

  4. #4
    Banned s_ki_pp_er's Avatar s_ki_pp_er are ceva special... s_ki_pp_er are ceva special...
    Data de inscriere
    14-12-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    240
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    100
    Puncte CF
    0.0
    Are si plusuri si minusuri Solomon ... totusi in perioada lui s.a facut cate ceva in oras ...

  5. #5
    Racer Nykolas's Avatar Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    03-02-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    3,454
    Mesaje bazar
    1577
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    6087
    Puncte CF
    44.5
    Usergroups:
    E pacat ca unii oameni isi pateaza reputatia prin simpla apartenenta la un partid. Desi PDL- ul este de dreapta, iar de stanga deja s-au coalizat unele partide, oamenii de rand ar trebui sa-si analizeze personajele care ii reprezinta la nivel local. Mie unul, partidele mi se par inutile: cand sunt la putere, fura tot ce prind si dezamagesc natiunea, iar cand sunt de stanga, critica si promit marea cu sarea... uita ca au avut ocazia si au profitat de ea in exclusivitate pt. beneficii personale.

  6. #6
    Member mlc85's Avatar mlc85 a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    27-02-2007
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    101
    Mesaje bazar
    202
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -7
    Puncte CF
    50.0
    Usergroups:
    Niste hoti nenorociti
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: