Solomon: Sunt invitat, dar nu ma duc sa aplaud la semnarea Masterplanului


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Solomon: Sunt invitat, dar nu ma duc sa aplaud la semnarea Masterplanului

    După controversa stârnită pe tema delagaţiei craiovene invitată la semnarea Masterplanului de apă al Doljului, primarul Antonie Solomon a ţinut să aibă ultimul cuvânt pe acest subiect.
    Edilul-şef susţine că a primit şi el invitaţia de a fi prezent la Bucureşti, la semnarea documentului, la sediul Ministerului Mediului şi Pădurilor, dar că nu are de gând s-o onoreze, întrucât nu vrea să meargă în capitală “doar să aplaude”, după cum insinuează că fac unii din membrii delegaţiei craiovene.

    “Pot să vă spun că am primit şi eu invitaţie de la Borbely să mă duc la Bucureşti când se semnează Masteplanul, dar nu mă duc. Nu trebuie semnat de mine, aşa că nu văd de ce să fac drumul până acolo. Doar aşa, ca să aplaud, nu mă duc. Mi-ar părea rău să se politizeze evenimentul”, a spus Solomon, la emisiunea “A patra putere” de la 3 TV.

    Primarul, mai diplomat decât îi stă ăn obicei, a ţinut totuşi să-şi tragă spuza pe turta lui în materie de Masterplan. “Nu vreau să mai spun nimic despre nimeni. Nu e frumos să ne certăm acum cine a avut vreun merit şi cine nu. Eu ţin minte cum se discuta de acest masterplan prin 2008 şi am itervenit. De ce? Păi ei voiau să ocolească Craiova, să se ducă spre mediul rural, că acolo e dezastru. Şi atunci le-am spus că le dau eu două “localităţi” din mediul rural : Romaneştiul şi Bariera Vâlcii – 15.000 de oameni”, a spus Solomon.
    Cu câteva zile în urmă, Solomon declarase că singura explicaţie pentru prezenţa viceprimarului Mărinică Dincă la semnarea masterplanului ar fi că “domnul Berceanu s-a rugat de Borbely să-l cheme şi pe el”.


  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Cine se pupa cu Udrea saptamana trecuta?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: