Spune-mi ce telefon mobil folosesti, ca sa-ti spun cine esti


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Spune-mi ce telefon mobil folosesti, ca sa-ti spun cine esti

    Un nou studiu publicat pe site-ul Hunch.com evidenţiază o serie de stereotipuri ce persistă pe seama utlizatorilor de telefoane mobile inteligente şi de tablete, în funcţie de sistemul de operare ale acestora, Android sau iOS, conform LiveScience.com.
    Acest studiu a fost publicat pe site-ul Hunch.com – un site specializat în formularea de recomandări în funcţie de preferinţele exprimate în prealabil. Aceste recomandări te pot ajuta să-ţi alegi o maşină, facultatea la care să te înscrii sau unde să-ţi petreci vacanţa.

    Bazate pe răspunsurile la peste 15.800 de întrebări puse pe Hunch.com cu privire la caracteristicile demografice, de personalitate şi de alt tip ale utilizatorilor acestui site, în funcţie de sistemul de operare al telefonului lor mobil, rezultatele studiului au fost analizate încrucişat cu cele obţinute la milioane de alte întrebări cu privire la preferinţele celor aproximativ 700.000 de utilizatori înregistraţi ai site-ului.

    Conform studiului, simplul fapt de a folosi un gadget cu sistem de operare Android sau iOS poate dezvălui foarte multe despre personalitatea ta, de la filmele preferate până la felurile de mâncare sau hainele care îţi plac.

    Android vs. iPhone/iOS
    Astfel, tendinţa generală pentru utilizatorii de sisteme de operare Android, realizate de Google, este de a fi mai puţini deschişi spre a îmbrăţişa imediat noile tehnologii şi de a avea simpatii politice în mare parte conservatoare, la dreapta spectrului politic, în timp ce utilizatorii de iPhone/iOS sunt mai degrabă liberali, au salarii mai mari, sunt perfect adaptaţi la ritmul alert al vieţii în marile aglomerări urbane, îşi organizează vacanţele în locuri mai exotice şi apreciază mai mult micile plăceri ale vieţii, scrie Agerpres.
    Rezultatele obţinute mai indică şi faptul că utilizatorii sitemului Android sunt mai degrabă bărbaţi tineri cu vârsta între 18 şi 34 de ani, cu un venit anual pe familie între 50.000 şi 100.000 de dolari, în timp ce utilizatorii de iPhone/iOS sunt mai degrabă femei peste 35 de ani, femei care înregistrează o probabilitate de 67% de a avea un venit anual de peste 200.000 de dolari.

    Acelaşi studiu a ajuns la concluzia că utilizatorii de Android sunt mai pesimişti, mai buni la matematică şi deţin cel puţin un animal de companie. Filmele preferate ar fi “How I Met Your Mother” şi “The Lord of the Rings”. Utilizatorii de Android au de asemenea un procent de risc de 36% de a nu-şi mai aminti ultima vacanţă şi preferă de obicei, la masă, o friptură sau pui în locul mâncării thailandeze sau în loc de sushi.

    În acelaşi timp, utilizatorii de iPhone/iOS au o probabilitate cu 15% mai mare să fi avut deja o vacanţă într-un loc exotic în ultimele 6 luni şi au tendinţa să se aventureze în explorarea unor bucătării şi feluri de mâncare mai puţin ortodoxe.

    De asemenea, conform studiului, utilizatorii de Android au o probabilitate de 80% să fie doar absolvenţi de liceu, în timp ce utilizatorii de iPhone/iOS au o probabilitate de 37% de a fi absolvit o facultate.


  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Ce studiu ...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    De-al casei Yoannis's Avatar Yoannis are ceva special... Yoannis are ceva special...
    Data de inscriere
    15-03-2008
    Locaţie
    Craiova, Craiovita Noua
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    300
    Mesaje bazar
    103
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    185
    Puncte CF
    7.0
    Citat Mesaj iniţiat de laur_scp Vezi mesajele
    Ce studiu ...
    Engleji astia. Numai ei erau capabili de astfel de studii.

  4. #4
    Spammer house's Avatar house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    20-06-2010
    Varsta
    28
    Sex
    M
    Mesaje
    2,164
    Mesaje bazar
    348
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    4001
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    si daca eu am bani de un anumit telefon dar acel telefon nu ma reprezinta?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: