Subotic: Dau minim 10!


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Subotic: Dau minim 10!

    Danijel Subotic,surpriza lui Napoli din meciul cu Steaua, s-a achitat onorabil de sarcini, chiar dacă nu a reuşit să înscrie.

    Prematur pentru a-i face o caracterizare a jocului, “Ediţie Specială” a încercat să-l facă mai cunoscut publicului oltean pe sârbul care vrea să arate “cine este şi ce poate”.

    Reporter: Ai fost surpriza lui Napoli la meciul cu Steaua, multă lume nici nu ştia că ai fost legitimat…
    Danijel Subotic: Nu ştiu ce să zic! Şi pentru mine a fost o surpriză, dar antrenorul a avut încredere în mine şi mi-a oferit şansa să joc din primul minut. Eu am venit aici să arăt ce pot, şi acest lucru este posibil doar dacă joc.

    Cum ţi se pare oraşul Craiova?
    Am ajuns cu bine aici. Nu sunt de mult timp în oraş, dar am văzut câte ceva şi îmi place. Este un pic cam frig, dar e bine, îmi place.

    Ai jucat şi în prima ligă din Anglia… (a fost jucătorul lui Portsmouth - n. r.)
    După părerea mea, Anglia este o lume diferită. Toate echipele din prima ligă sunt puternice. Este un altfel de fotbal acolo, mult mai puternic. E diferit, se joacă mai tare, în viteză, după părerea mea este cel mai puternic campionat din lume.

    «Vreau să arăt cine sunt şi ce pot»

    Pe Nicolo Napoli îl cunoşteai dinainte să vii la Craiova?
    Nu, nu îl ştiam. Am auzit că el a fost la Craiova mai demult, dar eu l-am cunoscut aici.

    Care sunt obiectivele tale la Universitatea?
    Cum am mai spus, am venit aici să joc, să arăt cine sunt şi ce pot să fac, să le demonstrez celor care nu cred în mine că am calitatea necesară pentru a juca la prima echipă. Îmi doresc să înscriu şi să fac jocuri bune.

    Ai o moştenirea grea, numărul 20, ce i-a aparţinut unui jucător care a avut ceva probleme cu fanii…
    (Râde) Da, am fost întrebat de câteva ori de ce am ales numărul lui Dina. Eu am spus: “Nu ştiu, era un număr liber”. Mi s-a spus: “Nu Dina, nu numărul lui!”, dar ce ar trebui să fac, asta este.

    Ţi-ai propus să marchezi un anumit număr de goluri?
    Cu siguranţă! Meseria mea este să înscriu goluri. Dacă nu marchez, înseamnă că nu mi-am făcut bine treaba. Mă gândesc să înscriu cât mai multe goluri cu putinţă, dar sper ca, până la finalul sezonului, să ajung la 10 reuşite. Bosniaco-elveţian în acte, sârb în simţiri

    E adevărat că tu ai origini sârbe şi nu bosniace, aşa cum multă lume crede?
    Da, sunt sârb, nu am nicio legătură cu Bosnia, nici cu Elveţia, cu toate că am paşaport elveţian. Sunt sută la sută sârb.

    Crezi că există vreo asemănare între tine şi Zigic (Nicola Zigic, atacant sârb - n. r.)?
    Nu aş vrea să mă compar cu Zigic, pentru că eu cred că suntem doi jucători cu profil diferit. Zigic e foarte bun la jocul de cap şi cam atât. Un atacant cu o înălţime de doi metri nu este la fel de tehnic precum unul mai scund. De aceea cred că noi suntem foarte diferiţi.

    Pentru ce echipă naţională ţi-ai dori să joci, Serbia sau Elveţia?
    Numai pentru Serbia, toată viaţa pentru Serbia.


    Sursa: editie.ro
    Subotic: Dau minim 10! Fisiere atasate download (1).jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: