Suspect de furt calificat si talharie arestat preventiv


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Suspect de furt calificat si talharie arestat preventiv

    La data de 20.06.2011, ora 19.00, S. IOAN, 59 ani, din Craiova, i-a sesizat pe poliţiştii Secţiei 3 Craiova cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras, din autoturismul său, o borsetă care conţinea mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de 6.000 lei.
    Din activităţile poliţiştilor şi în baza unei autorizaţii emise de Judecătoria Craiova, în dimineaţa zilei de ieri, a fost efectuată o percheziţie domiciliară la locuinţa lui R.CĂTĂLIN, din Craiova ocazie cu care au fost găsite o parte din bunurile sustrase cât şi altele despre care există date că provin din comiterea altor infracţiuni de furt.

    Cu ocazia extinderii cercetărilor şi in baza probatoriului administrat, s-a stabilit ca acesta, la data de 24.10.2010, a săvârşit şi o infracţiune de tâlhărie asupra părţii vătămate R.CARINA. În baza probatoriului administrat, împotriva lui R.CATALIN s-a dispus începerea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat, măsură confirmată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.

    De asemenea, acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi fiind prezentat cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova şi Judecătoriei Craiova, pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.
    Cercetările sunt continuate pentru stabilirea activităţii infracţionale a inculpatului, urmând ca, la definitivarea cercetărilor, dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propuneri corespunzătoare.


    BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului DOLJ

  2. #2
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:
    si pana la urma parca vad ca nu pateste nimic
    God Forgives, I Don't...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: