Lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr.13 Segarcea au fost sesizaţi de către Z. MARIN, 55 ani, din Gighera despre faptul că, în perioada 28.12.2011 – 04.01.2012, persoane necunoscute au pătruns fără drept în locuinţa sa şi au sustras suma de 800 lei.


În urma măsurilor şi investigaţiilor întreprinse, poliţiştii i-au identificat pe: D. BOGDAN, 18 ani, Z. D. 17 ani şi L. LIVIU, 31 ani, toţi din comuna Gighera, suspecţi în cauza respectivă.
Celor în cauză li s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.



În după-amiaza zilei de ieri, ora 16.50, poliţiştii craioveni au luat la cunoştinţă despre faptul că persoane necunoscute au sustras patru roţi de autoturism din incinta halei unei societăţi comerciale din Craiova, în perioada martie-noiembrie 201, creând un prejudiciu în valoare de circa 4.000 lei în dauna părţii vătămate, G. MIHAI, 29 ani, din localitate.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Craiova care a constatat că se confirmau cele sesizate, iar la scurt timp, ca urmare a activităţilor desfăşurate, au fost identificaţi făptuitorii: T. ADRIAN, 23 ani, A. DANIEL, 21 ani, şi S. NICOLAE, 52 ani, toţi din Craiova. Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.
În cauză a fost întocmit dosar penal, fată de aceştia efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.