În temeiul unei sesizări primite ieri, la ora 18.00, de la P.ŞTEFAN, 36 de ani, din Craiova cu privire la faptul că a fost agresat de mai mulţi tineri, poliţiştii craioveni au demarat cercetările în vederea stabilirii situaţiei de fapt.
Din primele cercetări şi din declaraţiile părţii vătămate a rezultat că în timp ce P.ŞTEFAN se deplasa pe D.E. 70 a fost oprit în trafic de un alt autoturism în care se aflau mai mulţi tineri, iar aceştia i-au pulverizat spray lacrimogen în autoturism şi l-au agresat, sustrăgându-i, astfel, un portmoneu în care avea documente de identitate şi suma de 3.300 lei.
Prin extinderea cercetărilor poliţiştii i-au identificat, depistat şi condus la sediul Secţiei 6 Poliţie pe tinerii suspectaţi de comiterea faptei: B.ILIE, 20 ani, M.GABRIEL, 19 ani şi G.IONUŢ, 24 ani, toţi din comuna Işalniţa, judeţul Dolj. Dintre aceştia B.ILIE fiind cel care a pulverizat spray lacrimogen în autoturismul părţii vătămate.
În cauză, poliţiştii Secţiei 6 au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, însă până în prezent nu au rezultat indicii clare cu privire la prejudiciul reclamat de partea vătămată, cercetările se continuă în vederea clarificării situaţiei de fapt