Tanar cercetat pentru furt calificat si violare de domicliu


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Tanar cercetat pentru furt calificat si violare de domicliu

    Poliţiştii Secției de Poliție Rurală nr.6 Giubega, ca urmare activităţilor şi investigaţiilor desfăşurate, l-au identificat pe Ş.NICOLAE, 20 ani, din Sălcuța, suspect de comiterea unor infracţiuni. Din cercetările poliţiştilor a rezultat faptul că acesta, în perioada 10-17.09.2011, a pătruns în locuinţa unui cetăţean din comuna Întorsura şi a sustras unele bunuri.
    Împotriva suspectului s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore şi ulterior, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești cu propunere de arestare preventivă, propunere însuşită şi promovată la judecătoria Băileşti.
    Instanţa de judecată, în baza probatorului administrat a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe 29 zile pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu.
    În prezent se află în arestul I.P.J. Dolj.
    Last edited by Ic3Girl; 21-09-2011 at 10:24.

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: