Tanar de 20 de ani cercetat pentru port fara drept de arma alba


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Tanar de 20 de ani cercetat pentru port fara drept de arma alba

    *Ieri, 15 noiembrie a.c., în jurul orei 0330, poliţişti ai Secţiei 4 şi jandarmi din cadrul GJMb Craiova aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu pe Bulevardul Decebal au oprit pentru verificări un autoturism la volanul căruia a fost identificat S.IULIAN, 20 de ani, din oraş Vînju Mare, judeţul Mehedinţi.

    Cu prilejul controlului efectuat în autoturism poliţiştii şi jandarmii au găsit o bâtă tip baseball, cu o lungime de aproximativ 50 cm, confecţionată din lemn.

    Lui S.IULIAN i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de port fără drept de armă albă, iar la finalizare dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propuneri corespunzătoare.
    *
    • *

  2. #2
    Oldtimer iTique's Avatar iTique este o comoara de om iTique este o comoara de om iTique este o comoara de om iTique este o comoara de om
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    1,114
    Mesaje bazar
    6676
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    308
    Puncte CF
    6.5
    Usergroups:
    propuneri corespunzatoare ce tare suna


    I: L-ati arestat pe ala de l-ati prins cu bata de baseball ?
    R: Nu,n-am reusit
    I: Pai de ce?
    R: Pai am inaintat dosarul cu propunerile necorespunzatoare
    Lumea nu e a celor care pot, ci a celor care stiu sa vrea.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: