Te plimbi mult cu taxiul? Vezi ce metode folosesc soferii ca sa te insele!


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Te plimbi mult cu taxiul? Vezi ce metode folosesc soferii ca sa te insele!

    Cat de eficienta este o instalatie ilegala montata pe schimbatorul de viteze? ''Il tine ascuns pe maneta de viteza, bagat pe interior, pe sub o husa si prins cu scotch. Merge in momentul in care apasam", sunt explicatiile pentru un asa mecanism.

    De departe insa campionul inselaciunilor este un sofer care a pus la punct un sistem cu telecomanda. Primul depistat pana acum. Ajunge la 6 lei in 15 secunde, iar telecomanda e invelita cu scotch, lipita pe pantaloni intr-un buzunar secret, daca il opreste politia sa nu o gaseasca.

    Cei care merg des cu taxiul stiu ca au fost pacaliti macar o data. Problema este ca dupa o astfel de cursa dovezile sunt sterse.

    Citeste intreg articolul pe incont.ro

  2. #2
    Racer Nykolas's Avatar Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    03-02-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    3,454
    Mesaje bazar
    1577
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    6087
    Puncte CF
    44.5
    Usergroups:
    Ar fi culmea sa le pipaim picioarele taximetristilor, preventiv.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: