Tigari de contrabanda indisponibilizate de politistii doljeni


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Tigari de contrabanda indisponibilizate de politistii doljeni

    În cursul zilei de ieri poliţiştii doljeni au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii actelor de comerţ cu ţigări de contrabandă. Astfel, în cadrul activităţilor desfăşurate au fost depistate şi indisponibilizate 3.194 pachete de ţigări care nu au aveau aplicat timbru de marcaj fiscal.

    Lucători ai Secţiei 3 Craiova în cadrul unei acţiuni organizate pe raza de competenţă i-au depistat pe S.MARIUS, 28 de ani, din Drobeta Turnu Severin care avea asupra sa 310 pachete ţigări netimbrate, iar C.NICOLAE, 68 de ani, din Craiova care deţinea 1071 pachete ţigări de contrabandă. Deasemenea, asupra lui S.MARIUS a fost găsită şi ridicată în vederea cercetărilor suma de 3.850 lei care provenea din comercializarea de ţigări.

    Poliţiştii din Calafat, ca urmare a unei percheziţii domiciliare la locuinţa IOANEI B., 67 de ani, din localitatea Cetate au identificat şi ridicat în vederea cercetărilor 815 pachete ţigări care nu erau marcate fiscal şi pentru care nu deţinea documente de provenienţăcare.

    În aceeaşi zi, poliţiştii Biroului Rutieri Craiova i-au depistat pe B.GHEORGHE, 62 ani şi C.FLAMINO, 37 ani, ambii din mun. Craiova şi C.IOAN, 33 ani, din comuna Şofronea, judeţul Arad în timp ce transportau cu un autoturism cantitatea de 998 pachete ţigări netimbrate. Totodată, poliţiştii au indisponibilizat autovehiculul în cauză la sediul unităţii.

    În cele trei cauze poliţiştii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal, de produse accizabile, supuse marcării fiscale, nemarcate ori marcate necorespunzător, peste limita a 10.000 de ţigarete”.


    BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului DOLJ
    Tigari de contrabanda indisponibilizate de politistii doljeni Fisiere atasate P1450301.jpg   P1060934.jpg   P1450314.jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: