Perioada de vară era propice pentru a închide robinetele rău-platnicilor şi un moment prielnic pentru colectarea de restanţe de la asociaţiile de proprietari. Aceasta este părerea multo craioveni care se ghidează în viaţă după principiul „vara îţi faci sanie şi iarna căruţă”. Numai că Tatian Tudorache a trecut de la căruţă direct în teleguţă, în care aşteaptă să se pună banii de la Guvern.

Mă întreb oare, cum poate Antonie Solomon să îl considere pe Tatian Tudorache unul dintre cei mai buni directori de instituţie aflată în subordinea Primăriei Craiova când are de recuperat de la datornici 1.700 miliarde lei vechi? Probabil va răspunde la întrebare că vara lumea pleacă în concediu şi nu îi mai arde să dea bani pentru întreţinere.

Numai că nu e răspunsul pe care îl aşteaptă mii de craioveni forţaţi să se spele cu apă încălzită pe aragaz cu toate că şi-au plătit cheltuielile de întreţinere. Şi mult mai vinovat se face Tudorache de această situaţiile în condiţiile în care conducerea CET II Craiova a afirmat că Regia de Termoficare Craiova a primit un ultimatum încă de acum o lună dacă nu achită o parte din datorii. Pentru a răspunde la această întrebare probabil lui Tatian Tudorache îi trebuie timp pentru a le da craiovenilor o explicaţie.

Tocmai de aceea, îi recomand lui Antonie Solomon să îl trimită în concediu prelungit pe Tudorache şi „să pună biciul” pe Serviciul Coordonare Asociaţii şi să aflăm şi noi de ce unele asociaţii au datorii la Termoficare de ani buni de zile.

Sursa: lupamea.ro