Un elev de la Liceul Economic a murit in timpul orelor de curs


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Un elev de la Liceul Economic a murit in timpul orelor de curs

    Un elev de 17 ani, de la Liceul Economic „P.S. Aurelian”, în clasa a XI-a, a murit vineri după-amiază, din cauza unui stop cardio-respirator.

    În timpul orei de planificare operaţională, Alexandru Scrieciu s-a simţit rău. Colegii şi profesorul s-au speriat şi au sunat imediat la ambulanţă. Din păcate, atât paramedicii SMURD, cât şi medicul de pe echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru elevul de 17 ani. Mai bine de o oră s-au încercat manevre de resuscitare, însă fără rezultat, copilul a făcut stop cardio-respirator.

    La scurt timp după tragedie, la şcoală au ajuns şi părinţii băiatului. Aceştia nu îşi explică ce s-a întâmplat, băiatul nu era cunoscut cu vreo afecţiune. Distrusă de durere, mama copilului a leşinat.

    Trupul băiatului a fost transportat la Morga Spitalului Slatina pentru necropsie, singura care va putea lămuri misterul acestei tragedii.

    Un elev de la Liceul Economic a murit in timpul orelor de curs Fisiere atasate 11050_t4.jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: