Caz şocant petrecut azi-noapte în Buzău. Un militar şi-a împuşcat mortal soţia cu arma din dotare şi apoi s-a sinucis. Bărbatul, sergent major la o unitate de geniu din Buzău, se afla în timpul serviciului.

Ion Aniţoiu şi-a împuşcat mortal soţia în benzinăria la care aceasta lucra. Femeia apucase să apese butonul de panică, însă firma de pază a venit prea târziu. Descoperirea macabră a fost făcută luni noapte, în jurul orei 2.00, de un tânăr de 17 ani care intrase în benzinărie pentru a cumpăra ceva. Imediat după el, au apărut şi angajaţii firmei de pază, care au anunţat poliţia. Întreaga scenă a fost văzută şi de un vânzător de la o staţie de GPL din vecinătate.

Camerele de supraveghere au arătat că cei doi s-au certat câteva minute, după care militarul a scos pistolul pe care îl avea la piept şi a împuşcat-o pe femeie de două ori în cap. La câteva secunde, bărbatul a îndreptat arma înspre el şi s-a împuşcat, cele două cadavre fiind descoperite unul lângă altul.

În vârstă de 34 de ani, bărbatul era sergent major la o unitate de geniu din Mărăcineni. Se întorsese în toamna anului trecut dintr-o misiune în Irak. El şi soţia lui se aflau în proces de divorţ şi îşi creşteau separat cei doi gemeni.

Sursa: www.*************