Un politist a intervenit pentru aplanarea unui conflict


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Un politist a intervenit pentru aplanarea unui conflict

    Aseară, un poliţist a intervenit pentru aplanarea unui conflict, deşi se afla în timpul liber, reuşind imobilizarea şi conducerea la unitatea de poliţie a suspectului.


    Ieri, în jurul orei 17.00, un agent de poliţie din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti în timp ce se afla în timpul liber, în localitatea Mischii a luat la cunoştinţă despre faptul că un bărbat provoacă scandal şi îşi ameninţă membrii familiei cu acte de violenţă.
    Poliţistul ajuns la faţa locului l-a identificat pe N.POMPILIAN, 41 de ani, din aceeaşi localitate care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, provoca scandal, ameninţând şi proferând injurii şi expresii jignitoare membrilor familiei, provocând indignarea vecinilor.
    În urma discuţiilor purtate de poliţist cu acesta pentru aplanarea acestei stări, bărbatul a dat dovadă de înţelegere şi a intrat în locuinţa sa. La scurt timp, însă, suspectul a ieşit pe D. J. 641, în faţa imobilului în care locuieşte, ţinând în mână un cuţit şi a început să se autorănească pe braţul stâng şi pe corp, provocându-şi răni superficiale. Fapte care au dus la indignarea cetăţenilor care se aflau în zona respectivă.
    Imediat, agentul de poliţie a intervenit şi a folosit sprayul din dotare, reuşind deposedarea suspectului de cuţit şi imobilizarea acestuia.
    Cel în cauză a fost condus la unitatea de poliţie, pe numele său fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Astfel de oameni trebuie premiati, chiar daca se aflau in timpul liber....cu atat mai mult!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de laur_scp Vezi mesajele
    Astfel de oameni trebuie premiati, chiar daca se aflau in timpul liber....cu atat mai mult!
    Ar trebui, dar cand il cheama sefu`-n birou si-i zice "bravo ba" si la revedere.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: