Un tren Intercity a deraiat intre Brasov si Sighisoara


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Un tren Intercity a deraiat intre Brasov si Sighisoara

    Un tren rapid în care se află aproximativ 250 de călători, care circula pe ruta Bucureşti – Cluj a deraiat, joi după-amiază, în dreptul localităţii braşovene Racoş, din cauza unei viituri.

    Potrivit şefului Poliţiei TF Braşov, Ioan Ilie, trenul a deraiat din cauza unei defecţiuni la locomotivă. Mecanicul locomotivei a observat că pe şine se afla o cantitate mai mare de pământ adusă de ploi şi a redus viteza. Boghiul de la locomotivă a sărit, iar trenul a deraiat, fără să se răstoarne, în timp ce vagoanele au rămas pe linii.

    Circulaţia feroviară în zonă este întreruptă, în urma incidentului feroviar nefiind înregistrate victime. Trenul trebuia să ajungă la Cluj la ora 22.30, a declarat Liviu Pescăraşu, director CFR Călători, fiind estimată o întârziere de 40-50 de minute. O locomotivă a unui tren personal aflat în zonă va fi dusă să preia vagoanele trenului rapid.


  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Locomotiva moderne au inceput sa achizitionam si noi...dar degeaba, daca stam foarte prost cu infrastructura!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Junior kashyyyk's Avatar kashyyyk este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    23-03-2010
    Locaţie
    at the end of the rainbow
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    90
    Mesaje bazar
    8
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    27
    Puncte CF
    0.0
    da ... foarte trist
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: