Update. Craiova. Accident pe strada Madona Dudu


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Update. Craiova. Accident pe strada Madona Dudu

    Un accident de circulaţie s-a produs în urmă cu câteva minute la intersecţia străzilor Madona Dudu şi Brânduşa. Au fost implicate o berlină şi un autoturism de teren.

    Update

    Potrivit poliţiei, accidentul nu a fost reclamat, ceea ce înseamnă că nu există victime şi că şoferii s-au înţeles amiabil.

    Nouapresa.ro

  2. #2
    Moderator rogedan's Avatar rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-01-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    10,452
    Mesaje bazar
    3838
    Putere Reputatie
    88
    Reputatie
    13019
    Puncte CF
    611.0
    Usergroups:
    Accidentul a fost pe la ora 14 si 15 intre un Peugeot 407 negru FLY si un Jeep nu mai stiu numarul.
    Am trecut pe acolo la cateva minute dupa accident cand cei doi soferi inroseau telefoanele. Nu stiu cine a fost de vina dar au incurcat putin circulatia. Cert este ca Peugeotul nu prea mai avea motor , airbag-urile frontale erau sarite dar pasagerii erau OK , un domn si o doamna. In masina de teren nu era decat un domn , iar masina era lovita in partea dreapta fata in zona rotii si a aripii.
    Last edited by Moderator; 18-09-2011 at 23:26.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: