Urmarit national prins de politistii craioveni


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Urmarit national prins de politistii craioveni



    Ieri, 13 decembrie a.c., în cadrul unei acţiuni organizate şi executate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale pe linie depistării şi prinderii persoanelor urmărite în temeiul legii, a fost prins P.BOGDAN, 26 de ani, din Craiova.

    Pe numele acestuia era emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice fără permis. Acesta fusese pus în urmărire la nivel naţional întrucât se sustrăgea de la executarea pedepsei privative de libertate.

    Cel în cauză a fost încarcerat de poliţişti în cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă.

  2. #2
    Senior Member PandaBlue's Avatar PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta
    Data de inscriere
    07-01-2006
    Locaţie
    !
    Sex
    M
    Mesaje
    649
    Mesaje bazar
    1775
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    1040
    Puncte CF
    41.0
    ce tupeu pe el... Sa se sustraga de la bulau...De fapt cand a avut mai mult tupeu? Cand s-a sustras de la bulau? sau cand a condus pe drumurile publice fara permis?
    Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: