Vechea garda, solicitata sa repromoveze


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Vechea garda, solicitata sa repromoveze

    Universitatea se bazează pe scheletul echipei care revenea în Liga I acum 5 ani

    Jucătorii din lotul actual care au promovat în 2005-2006: Lung junior, Dănănae, Ciucă, Săceanu, Stoica, Gângioveanu, Firţulescu, Găman, Bărboianu şi Florin Costea.

    În încercarea de a reveni în primul eşalon imediat după retrogradarea din 2005, Ştiinţa apela la un contingent important de jucători de la divizionara B FC Caracal. Aceştia au parcurs traseul Extensiv Craiova- FC Craiova-FC Caracal, pentru a se întoarce în Bănie să pună umărul la promovarea Universităţii. După cinci ani, aproximativ Mititelu mizează pe acelaşi schelet pentru a recidiva, unul îmbogăţit însă cu experienţa anilor petrecuţi în Liga I. Din aşa-denumitul „lot Caracal” făceau parte Bornescu, Ciucă, D.Stoica, Dina, Săceanu, Velcovici, Gârla, Stroescu, G.Ciobanu, D.Mihai, Piţurcă şi Orac. Acestui grup i s-au alăturat Ovidiu Stângă, din postura de antrenor-jucător, Dănănae şi Andrei Ionescu pentru a realiza obiectivul promovării. Nu mai puţin de 10 jucători din lotul care reuşea accederea în Liga se regăsesc şi acum în lotul care îşi propune acelaşi scop. Lung junior, Dănănae, Ciucă, Săceanu, Stoica, Gângioveanu, Firţulescu, Găman, Bărboianu şi Florin Costea au făcut parte din grupul Universităţii şi în sezonul petrecut în eşalonul secund, unii evoluând mai puţin, iar Florin Costea, achiziţionat în pauza de iarnă, nu a apucat să debuteze la Ştiinţa în liga a doua.

    Dorel, antrenor-jucător pe modelul Stângă

    Mititelu încearcă aceeaşi strategie şi în cazul băncii tehnice, locul de antrenor-jucător al lui Ovidiu Stângă fiindu-i atribuit lui Dorel Stoica. Dorel nu va îndeplini şi pe foaie rolul de antrenor, în această postură urmând a fi trecut Silviu Lung. Mititelu a apelat la Dorel Stoica pentru a ocupa banca tehnică ţinând cont că acesta este unul dintre favoriţii lui Victor Piţurcă, iar actualul selecţioner va manifesta înţelegere în cazul datoriei de 7 milioane de euro şi îi va permite lui Dorel să debuteze în campionat în noua funcţie. Dacă Piţi nu va accepta o amânare, Ştiinţa nu va fi programată în noul sezon al ligii secunde. Dorel Stoica este un nou experiment al lui Adrian Mititelu, după ce acesta i-a debutat pe banca tehnică în postura de antrenori principali pe Ovidiu Stângă, Ştefan Stoica, Florin Cioroianu, Daniel Mogoşanu, George Biţă, Laurenţiu Reghecampf şi Eugen Trică. Acesta deţinea recordul de precocitate ca antrenor al Universităţii, dar, la 32 de ani, Dorel Stoica îl va devansa pe „Jose”, actual team-manager la Concordia Chiajna.

    Sursa: cvlpress.ro

  2. #2
    Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje
    7,574
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    66
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    Mda...
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7
    si promoveaza si ce facem? iar luam bataie de la toti si ne injuram pe la televizor, mai bine stam acasa.

  4. #4
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Oricum, footbalul Craiovean ramane mort...si ingropat!

  5. #5
    Member jacko's Avatar jacko a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    29-01-2007
    Locaţie
    CV
    Sex
    M
    Mesaje
    194
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -10
    Puncte CF
    0.5
    sa speram ca NU ... "ingropat"!ca se va gasi un CINEVA(sper,inca,ca va fi Gica Popescu ... !)care sa ne ridice ...
    L.O.V.E.

  6. #6
    Member nicugluma's Avatar nicugluma are ceva special... nicugluma are ceva special...
    Data de inscriere
    06-03-2011
    Sex
    M
    Mesaje
    108
    Mesaje bazar
    48
    Putere Reputatie
    27
    Reputatie
    116
    Puncte CF
    8.0
    sunt slabe sperante,daca nu este Liniste

  7. #7
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    2,440
    Mesaje bazar
    1484
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    32.5
    cand vor "dispare'' mititeii,fripturistii..si in frunrea clubului va fi o valoare Adevarata ce a dovedit faptul ca,A FOST DARUIT TOTAL!

  8. #8
    Oldtimer MFD's Avatar MFD este deja o vedeta MFD este deja o vedeta MFD este deja o vedeta MFD este deja o vedeta MFD este deja o vedeta MFD este deja o vedeta MFD este deja o vedeta MFD este deja o vedeta MFD este deja o vedeta
    Data de inscriere
    12-11-2010
    Locaţie
    in pat
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    1,236
    Mesaje bazar
    218
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1296
    Puncte CF
    42.5
    Usergroups:
    m-am saturat sa nu aiba deloc rezultate echipa asta ... vreau sa faca performanta sa plece Mitichelu si sa vina cineva capabil

  9. #9
    Junior ivancubulan's Avatar ivancubulan a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    16-02-2011
    Locaţie
    Craiova, Rovine
    Varsta
    55
    Sex
    M
    Mesaje
    54
    Mesaje bazar
    262
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -3
    Puncte CF
    10.0
    Noua ne trebuie un CINEVA craiovean si cu sufletul si cu domiciliul ca de nu patim ce am patit in era Ilinca, Netoiu, Staicu.
    Cel mai bine ar fi sa-l reabilitam pe Solomon si in cadrul primariei sa se infiinteze un departament de sport, condus de Pavel Badea, care sa ia echipa si sa o duca acolo unde-i este locul.
    Dar pentru asta ne trebuie aprobare de la Bucuresti, ca acolo se fac si desfac itele politicii si ale fotbalului.
    Si mai ales BANI.
    Deocamdata sa vedem ce se intampla dupa 15 iulie incolo si mai vorbim.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: