Vicele Dinca, din Dubai, a aterizat la Facai


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Vicele Dinca, din Dubai, a aterizat la Facai

    Lucrările la staţia de epurare de la Făcăi vor fi finalizate pe 30 iunie. Aceasta este promisiunea viceprimarului Mărinică Dincă.

    Vicele Mărinică Dincă împreună cu directorul Companiei de Apă Oltenia (CAO), Dumitru Buruiană au vizitat, marţi, şantierul de la staţia de epurare de la Făcăi. Edilul, proaspăt reîntors din Dubai, a făcut pe ghidul pentru ziariştii craioveni şi le-a arătat acestora noile bazine pentru tratarea apei, precum şi pentru îndepărtarea fosforului şi azotului.

    Dincă a făcut pe expertul atunci când a venit vorba de utilajele de deshidratare a nămolului, care ajută la separarea apei de pământ, solul rămas fiind folosit în agricultură. Lucrările la staţia de epurare de la Făcăi au fost demarate în anul 1988. Ele au fost reluate abia în 2003, când Compania de Apă Oltenia a semnat un contract de peste 25 de milioane de euro cu un consorţiu format din două firme din Italia. În 2006, contractul a fost reziliat unilateral de Ministerul Finanţelor, din cauza întârzierilor înregistate în derularea investiţiei. Un an mai târziu, consorţiul turcesc System Yapi a câştigat licitaţia şi a venit la Făcăi în parteneriat cu EMIT S.p.A., din Italia. Din cauza crizei economice, turcii au avut mai multe probleme cu muncitorii din cauză că nu le-au achitat salariile. Cei care au rămas pe şantier, italienii de la EMIT au reuşit, până în acest moment, să aducă lucrările până la un procent de 80 la sută.

    Sursa: www.lupamea.ro

  2. #2
    Member mlc85's Avatar mlc85 a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    27-02-2007
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    101
    Mesaje bazar
    202
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -7
    Puncte CF
    50.0
    Usergroups:
    Hotul se plimba pe banii nostrii! Pasaj ii lipsea!
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari; Deasemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel; Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: