Video:A fugit a de la locul accidentului dupa ce a lovit un minor


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Video:A fugit a de la locul accidentului dupa ce a lovit un minor

    În mai puţin de 24 ore poliţiştii rutieri au identificat un conducător auto care a accident un minor, după care a părăsit locul faptei.

    În noaptea de 16/17.04.2011, în jurul orei 03.30, pe DN 6B, în localitatea Goieşti din judeţul Dolj un autoturism a intrat în coliziune cu un vehicul cu tracţiune animală condus de R.DANIEL, 33 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, imediat după producerea accidentului conducătorul auto părăsind locul faptei. În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a unui minor de 10 ani din localitatea din Şimnicu de Sus, care se afla în vehiculul cu tracţiune animală.

    În continuarea verificărilor efectuate şi a activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene a fost identificat conducătorul auto în persoana lui P. MARIAN, 26 de ani, din comuna Melineşti.
    De asemenea, poliţiştii au găsit şi indisponibilizat, la sediul inspectoratului până la finalizarea cercetărilor, autoturismul respectiv.
    Pe numele lui P.MARIAN au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului faptei.


    BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului DOLJ
    Last edited by Moderator; 18-04-2011 at 18:15.

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: