Video: Grup infractional specializat in infractiuni informatice, destructurat de politisti


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Video: Grup infractional specializat in infractiuni informatice, destructurat de politisti

    Asa cum spuneam ieri in articolul postat aici, o grupare infractionala din #craiova a fost prinsa la intrarea in oras cu diferite echipamente de carduri asupra lor.


    În urma unei acţiuni a oamenilor legii, patru craioveni suspectaţi de comiterea de infracţiuni informatice au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

    Ieri, poliţişti ai B.C.C.O. Craiova cu sprijinul poliţiştilor din cadrul S.J.I.P.I. Dolj, I.P.J. Dolj, B.C.C.O. Constanţa şi GJMb Constanţa, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au organizat şi desfăşurat o acţiune care viza destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în comiterea de infracţiuni informatice, prin folosirea de dispozitive tip skimming.
    În cadrul acţiunii poliţiştii au depistat în trafic un autoturism în care au fost identificaţi doi membri ai grupului infracţional organizat. Procedând la controlul autoturismului, oamenii legii au identificat şi ridicat în vederea cercetărilor mai multe componente de skimming utilizate la săvârşirea infracţiunilor.
    În acelaşi timp, în municipiul Craiova, au fost efectuate 13 percheziţii domiciliare, iar în municipiul Mangalia, judeţul Constanţa, o percheziţie. Astfel, au fost ridicate mai multe înscrisuri, 7 HDD-uri, 5 laptop-uri şi 250 suporturi de memorie, iar autoturismul de lux cu care se deplasau suspecţii, în valoare de aproximativ 60.000 euro, a fost indisponibilizat în vederea aplicării sechestrului asigurator.
    Totodată, au fost prezentate pentru audiere procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova 8 persoane identificate cu prilejul efectuării percheziţiilor domiciliare.
    În baza probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore: C.O.F., 32 de ani,C.M.C., 34 de ani, P.I.D., 39 de ani, O.P.M., 42 de ani, toţi din municipiul Craiova.
    Cei patru inculpaţi urmează a fi prezentaţi Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă. În sarcina acestora s-a reţinut comiterea infracţiunilor de: constituire sau aderare la un grup infracţional organizat, falsificarea de instrumente de plată electronică, deţinerea de instrumente în vederea falsificării instrumentelor de plată electronică, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, accesul fără drept la un sistem informatic, fabricarea de echipamente în scopul falsificării de instrumente de plată electronică şi spălare de bani.
    Cercetările se continuă, în vederea identificării tuturor membrilor grupului infracţional organizat şi a legăturilor infracţionale dintre aceştia.



    BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului DOLJ
    Last edited by Moderator; 24-04-2011 at 12:56.

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: