VIDEO: O noua inventie japoneza: globul zburator care vede tot


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    VIDEO: O noua inventie japoneza: globul zburator care vede tot

    Cercetătorii japonezi de la Ministerul Apărării au dezvoltat un vehicul aerian fără pilot, o sferă controlată prin unde radio, care are de două ori dimensiunea unei mingi de baschet.

    Creatorii acestuia au denumit vehiculul drept “Obiect Zburător Circular al Viitorului” (Futuristic Circular Flying Object) şi a fost proiectat pentru a ajunge în locurile în care oamenii nu au acces.

    Acest mijloc de transport a fost creat pentru operaţiunile de căutare şi salvare. Acesta poate zbura în clădiri şi în afara lor, în urma unui cutremur sau a unei catastrofe naturale. Vehiculul are amplasată la bord o cameră de filmat care transmite imagini în timp real.

    Dispozitivul poate zbura până la opt minute şi poate atinge o viteză de 60 de kilometri pe oră, chiar dacă încetineşte atunci când trebuie să treacă prin ferestrele deschise.

    În cazul în care bateriile litiu-polimer îşi pierd puterea, sfera se va rostogoli până când se va opri, micşorând riscul de a produce daune.

    Fumiyuki Sato, un cercetător din cadrul Ministerului Apărării, a inventat şi construit vehiculul aerian fără pilot, doar cu ajutorul pieselor ce pot fi găsite într-un magazin de electronice obişnuit.

    Vehiculul dispune de opt cârme manevrabile şi trei senzori cu giroscop pentru a ţine dispozitivul în poziţie verticală. Este, de asemenea, extrem de uşor, datorită fibrei de carbon şi a componentelor din stiren.

    Deşi acesta este doar un prototip, Sato consideră că vehiculul aerian are un mare viitor.

    Sursa: *************


  2. #2
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    88
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:
    God Forgives, I Don't...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Cam mare!

  4. #4
    Racer Nykolas's Avatar Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    03-02-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    3,454
    Mesaje bazar
    1577
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    6087
    Puncte CF
    44.5
    Usergroups:
    Interesant e ca evita obstacolele ivite in cale.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: