În această dimineaţă, lucrători din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale, Secţiilor 1,3 şi 4 Craiova şi luptători ai Sericiului de Intervenţie Rapidă au organizat şi executat o acţiune având ca scop depistarea pesoanelor urmărite în temeiul legii.
În cadrul activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii craioveni au fost depistaţi şi prinşi doi craioveni pe numele cărora autorităţile judiciare italiene au emis mandate europene de arestare.
T.ALEXANDRU, 27 de ani şi M.MIHAI, 28 de ani, ambii din municipiul Craiova sunt suspectaţi de către autorităţile italiene de comiterea unor infracţiuni informatice pe teritoriul acestei ţări, în perioada 2009 - 2010.
Persoanele în cauză au fost încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.


De asemenea, în urma activităţilor specifice desfăşurate ieri de lucrători ai Formaţiunii de Politie Rurala împreună cu cei ai Postului de Politie Calopăr l-au prins şi încarcerat pe M.ION, 41 de ani, din comuna Calopăr.
Pe numele acestuia Judecătoria Segarcea a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 3 ani si 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie.



BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului DOLJ