Vine sfarsitul lumii! Iata 10 locuri sigure in care sa fugi


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Vine sfarsitul lumii! Iata 10 locuri sigure in care sa fugi

    V-aţi gândit vreodată unde v-aţi refugia în caz de criză nucleară, alimentară sau orice alt dezastru de proporţii? Pentru că oamenii sunt din ce în ce mai preocupaţi de sfârşitul lumii şi venirea Apocalipsei, iată în rândurile de mai jos top zece locuri unde să te refugiezi. Clasamentul este realizat de Business Insider.

    1. Yukon – Canada

    Yukon este cel mai vestic punct al teritoriilor federale din Canada. Este slab populată, având doar puţin peste 30 de mii de locuitori, iar economia este dependentă de guvern şi turism. În situaţii de criză, regiunea poate susţine fără probleme mici comunităţi de refugiaţi. De asemenea, există nenumărate animale sălbatice pentru vânătoare. Principală industrie a zonei este extracţia minieră (zinc, argint, aur, etc).

    2. Tierra del Fuego – Patagonia

    Acesta este un arhipelag de pe vârful sudic al continentului sud american, adică mai concret se află între Chile şi Argentina. Aici te poţi adăposti fără probleme de eventuale dezastre nucleare. Astăzi, principala activitate economică din nord este reprezentată de extracţia petroliera, iar în sud de turism.

    3. Kansas – SUA

    Indiferent de ce se va întâmpla în SUA, Kansas nu-şi va da peste cap ritmul propriu. Nu este lângă nicio coastă, deci nu aveţi de ce să vă temeţi de creşterea nivelului mării. De asemenea, este înconjurat de o mulţime de terenuri agricole (foarte potrivite pentru cultivarea cerealelor şi creşterea de animale) şi, nu în ultimul rând, se află la intersecţia mai multor căi ferate.

    4. Rio de Janeiro – Brazilia

    Acest oraş şi populaţia sa au trecut deja prin foarte multe încercări de-a lungul timpului, aşa că foarte mulţi din cei ce trăiesc acolo au învăţat cum să trăiască la limită haosului economic şi social. Economia din Brazilia este totuşi a şaptea cea mai mare din lume după PIB-ul nominal şi a opta dacă luăm în calcul paritatea puterii de cumpărare.

    5. Necker Island – Insulele Virgine Britanice

    Această Insulă este deţinută de patronul revistei Vogue, Richard Branson. Cu toate acestea, insula poate fi totuşi folosită pentru nunţi, vacanţe, în timp ce personalităţile cu dare de mână o pot închiria pe toată, dacă îşi doresc. Refugierea pe această insulă, în caz de dezastru, te va ţine departe de aproape orice pericol, susţine Business Insider.

    6. Capetown – Africa de Sud

    Capetown pare a fi din orice punct de vedere un paradis rătăcit în Africa, datorită priveliştilor minunate şi a numărului mare de oameni, acesta fiind de altfel şi al doilea cel mai populat oraş din Africa de Sud. Chiar dacă în altă parte a planetei se dezlănţuie iadul, Capetown îşi urmează cursul liniştit, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Economia este bine dezvoltată şi stabilă.

    7. Puncak Jaya – Indonezia

    Deşi această regiune nu pare tocmai ospitalieră, vă reamintim că în momente de criză nu asta căutaţi. Cel mai important lucru este să va salvaţi, iar acest lucru nu este tocmai imposibil în Puncak Jaya, cu atât mai mult cu cât aici puteţi obţine şi un loc de muncă. Vă reamintim că aici regăsim cea mai mare mină de aur din lume şi a treia cea mai importantă mină de cupru de pe Pământ.

    8. Berna – Elveţia

    Elveţia a dovedit şi în trecut că este un loc sigur, reuşind să se menţină departe de evenimentele sângeroase din Europa. Chiar dacă este capitala ţării, şi nu vei avea parte de liniştea oraşelor de la munte, se pare că aici ai şansele cele mai mari de a trece cât mai uşor peste crizele ce pot afecta lumea. Originea numelui Berna nu este însă nici până astăzi clarificat. Cea mai cunoscută legendă fiind cronica lui Konrad Justinger, unde se menţionează că ducele Berchthold V. de Zähringen care ar fi ucis un urs (Bär în germană), ar fi numit oraşul “Berna”.

    9. Denver -SUA

    În cazul unui război, Denver este unul din cele mai apărate oraşe din SUA, şi asta în principal datorită reliefului din jurul său. Este la câteva mile distanţă de nivelul mării, ceea ce face din Denver un loc extraordinar şi în cazul încălzirii globale, şi în cazul creşterii nivelului mării. De fapt, încălzirea globală ar putea face din împrejurimile sale un loc propice dezvoltării anumitor culturi de cereale.

    10. Guam – SUA

    Guam este un teritoriu al Statelor Unite ale Americii situat în vestul Oceanului Pacific. Guam este unul din cele 16 teritorii care nu se auto-guvernează. Acesta este, de altfel, cel mai mare şi cel mai sudic punct din Insulele Mariane. Prezenţa mare a forţelor militare americane face ca insula să fie foarte sigură.


  2. #2
    Racer Nykolas's Avatar Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    03-02-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    3,454
    Mesaje bazar
    1577
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    6087
    Puncte CF
    44.5
    Usergroups:
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    ...Cum sa te ascunzi de sfarsitul lumii!?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: