OFERTĂ SPECIALĂ PENTRU PRIMII VENIŢI!

Numai până la 15 aprilie 2011!
Abonaţi-vă la Wizz Xclusive Club contra unei taxe iniţiale de numai 9.99 EUR, în loc de 29.99 EUR pentru un abonament valabil un an!
Cu Wizz Xclusive Club veţi avea acces la tarife reduse şi veţi începe să economisiţi imediat!

Informaţii importante:
Oferta specială începe la 31 martie 2011 (la ora 00:00) şi se termină la 15 aprilie 2011 (la ora 24:00).
Taxa pentru abonamentul anual poate fi achitată online sau prin intermediul Centrului de asistenţă telefonică.

Informaţii despre Wizz Xclusive Club

Călătoriţi inteligent cu Wizz Air! Înscrieţi-vă astăzi în Wizz Xclusive Club şi economisiţi până la 10 EUR pentru o singură călătorie!
Wizz Xclusive Club vă oferă acces exclusiv la bilete promoţionale care pot fi mai ieftine cu până la 10 EUR pentru o singură călătorie în comparaţie cu preţurile obişnuite*.
Prin înscriere puteţi deveni una dintre persoanele inteligente care economisesc prin Wizz Xclusive Club!

Ceea ce sigur NU va trebui să faceţi:

SĂ AŞTEPTAŢI: să căutaţi şi să aşteptaţi să obţineţi tarife bune,
SĂ VĂ BATEŢI CAPUL: să vă stoarceţi creierii să înţelegeţi programul, deoarece Wizz Xclusive Club nu înseamnă doar economie, ci economie imediată într-un mod simplu!

Însă, ceea ce puteţi OBŢINE CA MEMBRU este:

  • ACCES INSTANTANEU: vedeţi pe loc cum taxa anuală se transformă în economii şi obţineţi acces imediat la preţuri reduse în calitate de membru, după înscrierea în program.
  • AVANTAJE PENTRU ÎNSOŢITORI: Până la 9 pasageri (inclusiv copii, însă exclusiv bebeluşi) pot călători împreună cu dvs. în cadrul aceleiaşi rezervări, beneficiind de tarifele reduse.
  • OFERTE EXCLUSIVE: primiţi prin e-mail oferte promoţionale exclusive pentru membri în cazul în care vă abonaţi la newsletter-ul Wizz


Pentru a vă bucura de aceste beneficii, tot ce trebuie să faceţi este să vă abonaţi acum la Wizz Xclusive Club şi să plătiţi taxa anuală în moneda preferată. Pentru a vizualiza preţul anual pentru calitatea de membru al Wizz Xclusive Club, faceţi clic aici.
După plata cu cardul de credit/debit veţi beneficia de acces instantaneu la preţurile destinate membrilor clubului pentru rezervările dvs. Pentru a deveni membru şi pentru a începe să economisiţi, aplicaţi acum!

*Biletele promoţionale din Wizz Xclusive Club pot fi cumpărate în funcţie de disponibilitate. Pentru reduceri şi disponibilitate, consultaţi întotdeauna pagina wizzair.com sau apelaţi Centrul telefonic.
Informaţii importante:

Preţurile Wizz Xclusive Club se aplică pasagerilor însoţitori doar în cazul în care membrul clubului este unul dintre călătorii cu rezervare. Dacă membrul nu călătoreşte pe aceeaşi rezervare, preţurile reduse nu sunt disponibile pentru ceilalţi pasageri. Locurile la preţul indicat în Wizz Xclusive Club pot fi cumpărate în funcţie de disponibilitate.

Cum puteţi achiziţiona calitatea de membru al Wizz Xclusive Club şi accesa preţurile reduse?

Vă rugăm să urmaţi aceşti paşi simpli:

1: Conectaţi-vă la profilul dvs. Wizzair. Dacă nu v-aţi înregistrat pe wizzair.com, înregistraţi-vă aici prin completarea datelor personale şi a adresei de e-mail.
Dacă nu doriţi să pierdeţi oferte şi tarife speciale, vă rugăm să nu uitaţi să vă abonaţi la newsletter-ul Wizz!
2: Deveniţi membru al Wizz Xclusive Club.
3: Plătiţi taxa anuală pentru Wizz Xclusive Club cu cardul de credit/debit (fără a plăti o taxă suplimentară de rezervare) şi primiţi o confirmare a calităţii de membru prin e-mail.
4: Începeţi să faceţi rezervări la preţuri reduse! (Trebuie să fiţi conectat pentru a accesa preţurile Wizz Xclusive Club).
De fiecare dată când vă conectaţi la pagina dvs. de profil, veţi putea să vizualizaţi datele contului dvs., cum ar fi rezervările dvs. recente sau data de expirare a calităţii de membru al Wizz Xclusive Club.

Pentru a citi termenii şi condiţiile Wizz Xclusive Club, faceţi clic aici.

Taxa anuală de membru al Wizz Xclusive Club:

EUR: 29,99
GBP: 25,49
PLN: 135
HUF: 8250
SEK: 299
RON: 126
NOK: 270
BGN: 59
CZK: 810
UAH: 345
LVL: 21
LTL: 105
RSD: 3299